2015-12-13 16:42

2015-12-13 16:42

Stal kontanter från butik

KARLSTAD

En stöld inträffade vid 16-tiden på lördagen i en klädbutik i Karlstad.

Två män lyckades då ta sig in till de inre lokalerna i butiken och stal därifrån kontanter ur en kassalåda.

Personalen upptäckte stölden när de skulle stänga. Männen fångades dock på en övervakningsfilm och därför har polisen ett bra signalement på dem. Det handlar om två män i 40-årsåldern. Hur mycket pengar de kom över är inte känt.

Två män lyckades då ta sig in till de inre lokalerna i butiken och stal därifrån kontanter ur en kassalåda.

Personalen upptäckte stölden när de skulle stänga. Männen fångades dock på en övervakningsfilm och därför har polisen ett bra signalement på dem. Det handlar om två män i 40-årsåldern. Hur mycket pengar de kom över är inte känt.