2015-12-08 17:25

2015-12-08 17:30

Pusshållplats gör succé i shoppingvimlet

KARLSTAD: Kärleksuppmaning i orotider

Rätt sak på rätt plats. I helgen invigdes platsen för pussugna shoppare. Ett stopp på Pusshållplasten i Galleri Duvan kan få endorfinerna att flöda.

Man kan bli stående på hållplatsen rätt länge för något kärlekståg dyker aldrig upp, men som minst rekommenderas 30 sekunder. Efter den tiden av fysisk närhet börjar nämligen endorfiner och kärlekshormoner komma i gång.

– Vi ville göra något varmt och kärleksfullt och hoppas att våra besökare tar tillfället i akt och reflekterar över dagens situation i Sverige och visar kärlek till varandra, säger fastighetsägaren Karen Albér Eriksson.

– Hållplatsen har hittills varit mycket använd av både unga och gamla. Den får bli en del i inredningen hädanefter, säger projektledare Charlotte Nobel.

Man kan bli stående på hållplatsen rätt länge för något kärlekståg dyker aldrig upp, men som minst rekommenderas 30 sekunder. Efter den tiden av fysisk närhet börjar nämligen endorfiner och kärlekshormoner komma i gång.

– Vi ville göra något varmt och kärleksfullt och hoppas att våra besökare tar tillfället i akt och reflekterar över dagens situation i Sverige och visar kärlek till varandra, säger fastighetsägaren Karen Albér Eriksson.

– Hållplatsen har hittills varit mycket använd av både unga och gamla. Den får bli en del i inredningen hädanefter, säger projektledare Charlotte Nobel.