2015-11-29 16:31

2015-11-29 16:31

Godmorgon med Staffan Ander

KARLSTAD

Varje lördag är det Staffan Ander, NWT:s chefredaktör, som inleder tidningen med en av sina uppskattade Godmorgontexter.

På lördagen var det också Staffan Ander som inledde andra dagen på Värmlands bokmässa med ett samtal kring den senaste utgåvan med Godmorgontexter. Texterna samlas varje år till en bok som ges ut lagom till jul. Bengt Alsterlind var en väl påläst samtalspartner.

– Staffan tänker som en äkta värmlänning, sade Bengt Alsterlind bland annat.

På lördagen var det också Staffan Ander som inledde andra dagen på Värmlands bokmässa med ett samtal kring den senaste utgåvan med Godmorgontexter. Texterna samlas varje år till en bok som ges ut lagom till jul. Bengt Alsterlind var en väl påläst samtalspartner.

– Staffan tänker som en äkta värmlänning, sade Bengt Alsterlind bland annat.