2014-06-03 12:56

2015-01-05 16:51

Flera nya resmål från Karlstad Airport

KARLSTAD

Den 26 maj öppnade det brittiska flygbolaget BMI en ny linje mellan Karlstad och Frankfurt.
I samband med detta lanserar Ving reguljärflygpaket till 21 resmål med avgångar från Karlstad.

– Den nya flyglinjen från Karlstad går visserligen till Frankfurt, men den är ännu mer ett sätt att snabbt ta sig ut i övriga Europa och hela världen. Vi är väldigt glada att tillsammans med Ving kunna erbjuda bra paketresor till många attraktiva resmål, säger Peter Landmark, VD för Karlstad Airport.

Bland Vings resmål med avgångar från Karlstad och byte av flyg i Frankfurt finns några av de största europeiska storstäderna. Barcelona, Paris och Rom, men även sol- och badresmål som Malta och Sorrento (Neapel) och mer fjärran destinationer såsom Thailand (Bangkok).

– Det är jätteroligt för oss på Ving att kunna erbjuda fler resmål även från lokala flygplatser, och det är även väldigt uppskattat hos de boende i området. Nu när det finns fler avgångar från Karlstads flygplats blir det mycket smidigare för värmlänningarna att resa på semester och i vårt program kan vi erbjuda en spännande mix av såväl kända metropoler och fascinerande storstäder som sol- och badresmål, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

– Den nya flyglinjen från Karlstad går visserligen till Frankfurt, men den är ännu mer ett sätt att snabbt ta sig ut i övriga Europa och hela världen. Vi är väldigt glada att tillsammans med Ving kunna erbjuda bra paketresor till många attraktiva resmål, säger Peter Landmark, VD för Karlstad Airport.

Bland Vings resmål med avgångar från Karlstad och byte av flyg i Frankfurt finns några av de största europeiska storstäderna. Barcelona, Paris och Rom, men även sol- och badresmål som Malta och Sorrento (Neapel) och mer fjärran destinationer såsom Thailand (Bangkok).

– Det är jätteroligt för oss på Ving att kunna erbjuda fler resmål även från lokala flygplatser, och det är även väldigt uppskattat hos de boende i området. Nu när det finns fler avgångar från Karlstads flygplats blir det mycket smidigare för värmlänningarna att resa på semester och i vårt program kan vi erbjuda en spännande mix av såväl kända metropoler och fascinerande storstäder som sol- och badresmål, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Vings resmål

Amsterdam                                      

Florens                                               

Neapel (Sorrento)

Aten                                                    

Istanbul                                              

Paris

Bangkok                                             

Lissabon                                             

Porto

Barcelona                                          

Madrid                                               

Prag

Bologna                                              

Malta                                                  

Rom

Budapest                                           

Manchester                                     

Venedig

Dublin                                                 

Milano                                                

Wien                                    

Flygningarna går med det brittiska bolaget BMI från Karlstad till Frankfurt Airport sex gånger i veckan, och därifrån vidare med Lufthansa ut till de olika resmålen.