2011-03-23 16:22

2015-01-13 10:47

Familjeliv i fokus på barnmässa

KARLSTAD: Favorit i repris

Det är familjelivet som står i fokus när populära Barnmässan återigen slår upp entrédörrarna nu på fredag.

Förra året lockade mässan 7 000 besökare och arrangören Klemner studio hoppas förstås på minst lika många i år. Ett hundratal utställare samlas i helgen i Karlstad racketcenter för att visa upp sig och sina produkter.

Det är också ett digert program som bjuds under de tre mässdagarna. Vi saxar: Du kan ställa frågor till barnfamiljerna Norrström och Ilmrud, kända från TV4:s programserie Familjen Annorlunda. Dora, utforskaren, står beredd att krama alla småbarn. Cirkus Mimulus ordnar workshops och det blir pyssel och lek i olika former. Utanför själva mässan kan man kela med Färjestads travskolas allra gulligaste ponnies.

Författare och underhållare

Suzanne Reuter är en av flera författare som finns på plats för att signera böcker. Det blir underhållning av bland annat Peter Wanngren och Kerstin Andeby, musikteater med Lilla Anna, humorshow med Ann Söderlund och Karin Adelsköld samt modevisning och barnvagnsshow. Hela programmet hittar du på nätet www.barnmassan.se.

Förra året lockade mässan 7 000 besökare och arrangören Klemner studio hoppas förstås på minst lika många i år. Ett hundratal utställare samlas i helgen i Karlstad racketcenter för att visa upp sig och sina produkter.

Det är också ett digert program som bjuds under de tre mässdagarna. Vi saxar: Du kan ställa frågor till barnfamiljerna Norrström och Ilmrud, kända från TV4:s programserie Familjen Annorlunda. Dora, utforskaren, står beredd att krama alla småbarn. Cirkus Mimulus ordnar workshops och det blir pyssel och lek i olika former. Utanför själva mässan kan man kela med Färjestads travskolas allra gulligaste ponnies.

Författare och underhållare

Suzanne Reuter är en av flera författare som finns på plats för att signera böcker. Det blir underhållning av bland annat Peter Wanngren och Kerstin Andeby, musikteater med Lilla Anna, humorshow med Ann Söderlund och Karin Adelsköld samt modevisning och barnvagnsshow. Hela programmet hittar du på nätet www.barnmassan.se.

  • Pia Röstell

null
null
null