2016-07-11 13:31

2016-07-11 13:31

Småbåtshamnen igen …

Aggerudsviken: I dag utgör den en skamfläck

Det har skrivits flera bra insändare som har frågat sig varför inte kommunen gör någonting åt den nu så vanskötta småbåtshamnen i Aggerudsviken.

I dag utgör den en skamfläck för hur Karlskoga månar om fritidslivet och det är svårt att förstå hur kommunen kan låta den tidigare så fina anläggningen förfalla. Hundratals personer passerar varje dag förbi platsen och kan vittna om detta. Hamnen ligger i ett skyddat vindläge och det kan inte kosta någon förmögenhet att rusta upp den. I stället har några av de styrande framfört planer på några mer eller mindre andra olämpliga platser. Nej, tänk om och ta tag i problemet och skicka dit några snickare med lite bräder och annat nödvändigt så får ni både nöjdare kommuninnevånare och turister.

I övrigt kan vi konstatera att parkförvaltningen i hög grad bidrar till att göra Karlskogas centrum lite vackrare med stora och vackra blomsterplanteringar. Snyggt jobbat.

Ett gäng förvånade innevånare

 

I dag utgör den en skamfläck för hur Karlskoga månar om fritidslivet och det är svårt att förstå hur kommunen kan låta den tidigare så fina anläggningen förfalla. Hundratals personer passerar varje dag förbi platsen och kan vittna om detta. Hamnen ligger i ett skyddat vindläge och det kan inte kosta någon förmögenhet att rusta upp den. I stället har några av de styrande framfört planer på några mer eller mindre andra olämpliga platser. Nej, tänk om och ta tag i problemet och skicka dit några snickare med lite bräder och annat nödvändigt så får ni både nöjdare kommuninnevånare och turister.

I övrigt kan vi konstatera att parkförvaltningen i hög grad bidrar till att göra Karlskogas centrum lite vackrare med stora och vackra blomsterplanteringar. Snyggt jobbat.

Ett gäng förvånade innevånare