2016-08-08 06:00

2016-08-08 06:00

Läste om djurkyrkogården och blev förfärad

BEGRAVNINGSPLATS: Betala en slantÅrgång 1926

Skötsel.

Jag har min släktgrav 18 mil från gravplatsen, som köptes 1807 då min mormor begravdes. Sedan har flera familjemedlemmar begravts där. En gammal familjegrav rymmer många urnor. För vården betalar jag cirka 800 kronor per år. För det får man gräsklippning och sommarplantering. Vill man ha vårblommor, granris, vinterkrans och annat extra, ökar priset. Jag antar att detsamma gäller på de flesta kyrkogårdar.

Något liknande borde väl kunna gälla på djurkyrkogården. Eller?

Jag har min släktgrav 18 mil från gravplatsen, som köptes 1807 då min mormor begravdes. Sedan har flera familjemedlemmar begravts där. En gammal familjegrav rymmer många urnor. För vården betalar jag cirka 800 kronor per år. För det får man gräsklippning och sommarplantering. Vill man ha vårblommor, granris, vinterkrans och annat extra, ökar priset. Jag antar att detsamma gäller på de flesta kyrkogårdar.

Något liknande borde väl kunna gälla på djurkyrkogården. Eller?