2016-07-23 06:00

2016-07-23 06:00

Ville regera med borgarna

INSÄNDARE

Svar till ”järnbruksarbetaren” och Mika Takamäki: Sanningen kan vara svår

Ska inte gå in på någon meningslös längre dispyt via KK, men vill bara klarlägga ett par saker som är lite förbryllande i de kommentarer ni levererat! Samtidigt som ni riktar skarp kritik mot borgerligheten (med rätta) är det ju samma borgerlighet som Stefan Löfven (S) ville regera tillsammans med! Är inte det märkligt?

Har jag fel? Tänk att ha Jan Björklund som utrikesminister för att ta ett exempel! Kommentarer överflödiga!

Är det inte korrekt att Löfven ”friade” till både Annie Lööf och Jan Björklund? Vi ska ”hålla ihop” är det devis som framskymtar i en av kommentarerna från er! Javisst, det är jättebra, men rikta den frågan till Stefan Löfven istället?

Vid regeringsbildningen hösten 2014 hade han en annan åsikt...

När någon blir upprörd är det dessbättre ett kvitto på att man träffat rätt vad sanningen beträffar! Den kan vara svår att ta till sig.

En stor del av folket är säkert kapabla att bedöma vart vi är på väg i både Sverige och övriga världen!

Därmed avslutar jag denna ”papperskonversation”!

WL

Ska inte gå in på någon meningslös längre dispyt via KK, men vill bara klarlägga ett par saker som är lite förbryllande i de kommentarer ni levererat! Samtidigt som ni riktar skarp kritik mot borgerligheten (med rätta) är det ju samma borgerlighet som Stefan Löfven (S) ville regera tillsammans med! Är inte det märkligt?

Har jag fel? Tänk att ha Jan Björklund som utrikesminister för att ta ett exempel! Kommentarer överflödiga!

Är det inte korrekt att Löfven ”friade” till både Annie Lööf och Jan Björklund? Vi ska ”hålla ihop” är det devis som framskymtar i en av kommentarerna från er! Javisst, det är jättebra, men rikta den frågan till Stefan Löfven istället?

Vid regeringsbildningen hösten 2014 hade han en annan åsikt...

När någon blir upprörd är det dessbättre ett kvitto på att man träffat rätt vad sanningen beträffar! Den kan vara svår att ta till sig.

En stor del av folket är säkert kapabla att bedöma vart vi är på väg i både Sverige och övriga världen!

Därmed avslutar jag denna ”papperskonversation”!

WL