2016-07-09 06:00

2016-07-09 06:00

Småbåtshamnen ses av miljontals

KARLSKOGA

Wisslarens bilder ses av miljoner människor världen över och många gillar enkelheten och magin i hans fotoreportage.

De här bilderna som visades på en besökare var från Karlskogas småbåtshamn i Aggerud. Nog var tidningarnas bilder enkla och avslöjande.

Det måste närmast vara generande för de styrande och allmänheten att se vilket totalt förfall hamnen nu befinner sig i och bilderna kan ju knappast bidra till att visa upp Karlskoga ur en positiv synvinkel. En sjunken eka, trasiga bryggor och pollare som pekar åt olika håll blir nog det bestående intrycket för läsarna och miljontals Instagrambesökare.

Gör något åt förfallet snart så åtminstone vi slipper skämmas eller fyll igen hamnen.

Morgonvandrarna

 

De här bilderna som visades på en besökare var från Karlskogas småbåtshamn i Aggerud. Nog var tidningarnas bilder enkla och avslöjande.

Det måste närmast vara generande för de styrande och allmänheten att se vilket totalt förfall hamnen nu befinner sig i och bilderna kan ju knappast bidra till att visa upp Karlskoga ur en positiv synvinkel. En sjunken eka, trasiga bryggor och pollare som pekar åt olika håll blir nog det bestående intrycket för läsarna och miljontals Instagrambesökare.

Gör något åt förfallet snart så åtminstone vi slipper skämmas eller fyll igen hamnen.

Morgonvandrarna