2016-06-29 06:00

2016-06-29 06:00

Otrivsel och utfrysning

Karlskoga:

Karlskoga kommuns hemtjänst har stora problem med otrivsel, rykten sprids och utfrysning sätts i system. Ledare som skall kunna hantera människor sitter istället och är de värsta mobbarna av dem alla och ingen vågar säga emot.

Var finns de som vågar stå upp och säga ifrån?

Ingen vågar, för då blir man själv ett offer. Det är så fruktansvärt att se människor få sjukskriva sig, för de klarar inte av att gå till jobbet till slut. När de sen kommer tillbaka efter att ha fått slappna av, så börjar magvärk och huvudvärk igen redan första dagen.

Det här är absolut inget nytt fenomen inom Karlskoga kommun, men man börjar ju undra när någon skall göra något åt det?

Skall det vara så förbaskat svårt att kunna uppföra sig som folk och inte ta ut sina ondskefulla maktbehov över andra människor. Kanske någon skulle ta och ta reda på hur det är inom vissa grupper!

Förlåt mig nu ni som faktiskt har det bra inom era grupper, men jag kan ju tyvärr inte peka ut det område det gäller, med tanke på de det gäller. Men det är ju så, att en del vill man skicka så långt söderut det bara går, till riktigt varma platser!

Till resten av er, ha en riktigt skön och härlig sommar!

Rasande!

Karlskoga kommuns hemtjänst har stora problem med otrivsel, rykten sprids och utfrysning sätts i system. Ledare som skall kunna hantera människor sitter istället och är de värsta mobbarna av dem alla och ingen vågar säga emot.

Var finns de som vågar stå upp och säga ifrån?

Ingen vågar, för då blir man själv ett offer. Det är så fruktansvärt att se människor få sjukskriva sig, för de klarar inte av att gå till jobbet till slut. När de sen kommer tillbaka efter att ha fått slappna av, så börjar magvärk och huvudvärk igen redan första dagen.

Det här är absolut inget nytt fenomen inom Karlskoga kommun, men man börjar ju undra när någon skall göra något åt det?

Skall det vara så förbaskat svårt att kunna uppföra sig som folk och inte ta ut sina ondskefulla maktbehov över andra människor. Kanske någon skulle ta och ta reda på hur det är inom vissa grupper!

Förlåt mig nu ni som faktiskt har det bra inom era grupper, men jag kan ju tyvärr inte peka ut det område det gäller, med tanke på de det gäller. Men det är ju så, att en del vill man skicka så långt söderut det bara går, till riktigt varma platser!

Till resten av er, ha en riktigt skön och härlig sommar!

Rasande!