2016-06-28 06:00

2016-06-28 06:00

Ge henne ett turismpris

Karlskoga:

I artikeln skrevs inte sanningen om varför denna ökning har skett. Sedan några år har Xiurong Yu, som sedan 20 år haft kinesiska resebyråer som sina samarbetspartners, vid sina besök i Kina marknadsfört Nobelmuseet i Karlskoga och väckt deras intresse för att besöka museet i Karlskoga.

Hennes betydelse för museet och de ökade inträdesintäkterna är ovärderligt viktig, men av någon orsak så har ledningen vid museet svårt att ge henne det erkännande hon förtjänar.

Avundsjuka?

Ja – troligen, men lite Jante-lag hindrar ledningen att erkänna hennes betydelsefulla arbete. Om Karlskoga kommun skall utdela någon form av turismpris så är Xiurong Yu den självklara mottagaren av denna utmärkelse.

Faktabanken talar

I artikeln skrevs inte sanningen om varför denna ökning har skett. Sedan några år har Xiurong Yu, som sedan 20 år haft kinesiska resebyråer som sina samarbetspartners, vid sina besök i Kina marknadsfört Nobelmuseet i Karlskoga och väckt deras intresse för att besöka museet i Karlskoga.

Hennes betydelse för museet och de ökade inträdesintäkterna är ovärderligt viktig, men av någon orsak så har ledningen vid museet svårt att ge henne det erkännande hon förtjänar.

Avundsjuka?

Ja – troligen, men lite Jante-lag hindrar ledningen att erkänna hennes betydelsefulla arbete. Om Karlskoga kommun skall utdela någon form av turismpris så är Xiurong Yu den självklara mottagaren av denna utmärkelse.

Faktabanken talar