2016-06-18 06:00

2016-06-18 06:00

Tack för en bra start

FÖRSKOLA

Ett helt fång rosor vill vi ge till Camilla, Lena, Ullrika, Pirko och Anita på förskolan Rödluvan i Degerfors. Ni har gett våra barn bästa möjliga start i livet. Ni är varma, trygga, kärleksfulla och ser varje barn och får dem att utvecklas i från sina förutsättningar. Ni är också professionella och har lärt barnen väldigt mycket. Vi vill också ge ett stort fång rosor till Lise-Lott på BVC. Du är verkligen rätt person på rätt arbetsplats! Du är så duktig med barn och så trevlig, hjälpsam och go mot oss föräldrar. Vi kommer sakna er alla enormt mycket.

Varma hälsningar från fam. Wennerström

Theresa Wennerström

Ett helt fång rosor vill vi ge till Camilla, Lena, Ullrika, Pirko och Anita på förskolan Rödluvan i Degerfors. Ni har gett våra barn bästa möjliga start i livet. Ni är varma, trygga, kärleksfulla och ser varje barn och får dem att utvecklas i från sina förutsättningar. Ni är också professionella och har lärt barnen väldigt mycket. Vi vill också ge ett stort fång rosor till Lise-Lott på BVC. Du är verkligen rätt person på rätt arbetsplats! Du är så duktig med barn och så trevlig, hjälpsam och go mot oss föräldrar. Vi kommer sakna er alla enormt mycket.

Varma hälsningar från fam. Wennerström

Theresa Wennerström