2016-04-26 06:00

2016-04-26 06:00

Vill spela med tjejer

IDROTT

Jag tycker att tjejer ska ha tillgång till tjejlag i kommunen som dom bor i. För det första borde tjejerna ha möjlighet att utvecklas med andra tjejer. För det andra ska man kunna möta dom i samma storlek och som är på ungefär på samma nivå. För det tredje är det inte kul för varken tjejerna eller killarna att byta om tillsammans. Och om tjejerna byter om i ett annat omklädningsrum får man inte samma lagkänsla. Fast det kan ju vara en fördel att spela med killar för det går ju fortare och killarna är också starkare än de flesta tjejerna. Eller, har jag fel?

En tjej som spelar med killar

Jag tycker att tjejer ska ha tillgång till tjejlag i kommunen som dom bor i. För det första borde tjejerna ha möjlighet att utvecklas med andra tjejer. För det andra ska man kunna möta dom i samma storlek och som är på ungefär på samma nivå. För det tredje är det inte kul för varken tjejerna eller killarna att byta om tillsammans. Och om tjejerna byter om i ett annat omklädningsrum får man inte samma lagkänsla. Fast det kan ju vara en fördel att spela med killar för det går ju fortare och killarna är också starkare än de flesta tjejerna. Eller, har jag fel?

En tjej som spelar med killar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.