2016-08-31 16:27

2016-08-31 16:27

Ändra tillbaka bussturerna

Lokaltrafiken:

Skäms på er Länstrafiken, för vad ni har gjort med vår stad. Jag själv undviker att åka kommunalt så långt jag kan, vet ni varför? För att varje dag hör jag människor som är så ledsna för att ni har ändrat om. Jag har inte hört NÅGON som har ett gott ord att säga om de nya turerna!

Jag jobbar som undersköterska på Karlskoga lasarett. Jag träffar väldigt många människor varje dag, varje dag hör jag hur besvikna, oroliga och ledsna de är över de nya turerna. Många är äldre, många har svårt att ta sig fram, och ALLA undrar hur sjutton de ska kunna ta sig till bussarna i vinter, eller om de ska orka gå ända till bussen?

Ja, för de är ju inte SÅ dåliga att de får färdtjänst förstås. Och ni får skärpa er med turlistorna. Varje dag får jag hjälpa till att kolla bussar, för de skickas visst inte hem trots att de är beställda. Och om de mot all förmodan skickas hem, så är det ofta fel. Gör om, gör rätt – ändra tillbaka! Jag får ont i själen av att höra alla oroa sig så förbaskat mycket.

Undersköterskan

Skäms på er Länstrafiken, för vad ni har gjort med vår stad. Jag själv undviker att åka kommunalt så långt jag kan, vet ni varför? För att varje dag hör jag människor som är så ledsna för att ni har ändrat om. Jag har inte hört NÅGON som har ett gott ord att säga om de nya turerna!

Jag jobbar som undersköterska på Karlskoga lasarett. Jag träffar väldigt många människor varje dag, varje dag hör jag hur besvikna, oroliga och ledsna de är över de nya turerna. Många är äldre, många har svårt att ta sig fram, och ALLA undrar hur sjutton de ska kunna ta sig till bussarna i vinter, eller om de ska orka gå ända till bussen?

Ja, för de är ju inte SÅ dåliga att de får färdtjänst förstås. Och ni får skärpa er med turlistorna. Varje dag får jag hjälpa till att kolla bussar, för de skickas visst inte hem trots att de är beställda. Och om de mot all förmodan skickas hem, så är det ofta fel. Gör om, gör rätt – ändra tillbaka! Jag får ont i själen av att höra alla oroa sig så förbaskat mycket.

Undersköterskan