2016-09-01 20:40

2016-09-01 20:40

Åtorp tog revansch

FOTBOLL: division 5: Åtorps IF–Immetorps BK 2–1 (1–0)

Åtorps IF vann torsdagskvällens division 5-fotbollsmatch hemma mot Immetorps BK med 2–1 (1–0).

I förra omgången föll Åtorp med 1–7 mot Hammarö medan Immetorp slog Sommarro med 6–1. Nu revanscherade sig dock Åtorp i dubbel bemärkelse, för under vårsäsongen blev det förlust borta mot Immetorp med 1–2 trots ledning.

Många felpass

– Ärligt talat var det ingen bra insats från vår sida, alldeles för många felpass. Immetorp var minst lika bra som vi var men det som avgjorde var att vi var mer effektiva, tycker Åtorps tränare Håkan Ågren.

Jonas Asklund håller med om att hans Immetorp mycket väl kunde ha fått med poäng.

– Vi satte inte chanserna samtidigt som vi släppte in mål lite för enkelt. Vissa perioder var bra spelmässigt men vi hade även djupa dalar, kommenterar Asklund.

Omar Bojang såg till att Åtorp hade ledningen efter den första halvleken. Timmy Lund kvitterade på straff innan Edvin Palmqvist prickade in det som blev segermålet för hemmalaget.

Immetorp jagas

Åtorp ligger i mitten av tabellen medan Immetorp bara har fem poäng ner till Strömtorp B på negativ kvalplats; Strömtorp B som möter nästjumbon Sommarro borta i den här omgången. Just Åtorp är nästa motståndare för SIK:s andralag.

Immetorp får sikta på snabb revansch. I nästa omgång spelar Karlskogalaget hemma mot jumbon Filipstad som har en enda seger den här säsongen – mot Bråten som med fyra omgångar kvar att spela har chansen att vinna serien.

I förra omgången föll Åtorp med 1–7 mot Hammarö medan Immetorp slog Sommarro med 6–1. Nu revanscherade sig dock Åtorp i dubbel bemärkelse, för under vårsäsongen blev det förlust borta mot Immetorp med 1–2 trots ledning.

Många felpass

– Ärligt talat var det ingen bra insats från vår sida, alldeles för många felpass. Immetorp var minst lika bra som vi var men det som avgjorde var att vi var mer effektiva, tycker Åtorps tränare Håkan Ågren.

Jonas Asklund håller med om att hans Immetorp mycket väl kunde ha fått med poäng.

– Vi satte inte chanserna samtidigt som vi släppte in mål lite för enkelt. Vissa perioder var bra spelmässigt men vi hade även djupa dalar, kommenterar Asklund.

Omar Bojang såg till att Åtorp hade ledningen efter den första halvleken. Timmy Lund kvitterade på straff innan Edvin Palmqvist prickade in det som blev segermålet för hemmalaget.

Immetorp jagas

Åtorp ligger i mitten av tabellen medan Immetorp bara har fem poäng ner till Strömtorp B på negativ kvalplats; Strömtorp B som möter nästjumbon Sommarro borta i den här omgången. Just Åtorp är nästa motståndare för SIK:s andralag.

Immetorp får sikta på snabb revansch. I nästa omgång spelar Karlskogalaget hemma mot jumbon Filipstad som har en enda seger den här säsongen – mot Bråten som med fyra omgångar kvar att spela har chansen att vinna serien.