2016-08-30 20:24

2016-08-30 20:24

Så ställer SIK upp i viktig bortakamp

FOTBOLL: division 3: Inför Nora–Strömtorp, onsdag

Ett Strömtorp i stort poängbehov åker till Nora på onsdagskvällen för match i den 18:e av 22 omgångar i fotbollens division 3 västra Svealand.

Med tanke på att SIK har tre poäng upp till Sunne på kvalplats och fem till Köping, placeringen ovanför kvalplats, är det en mycket viktig match mot femteplacerade Nora.

Alexander avstängd

Alexander Ahlman är avstängd och finns därför inte med i truppen till matchen i Nora.

SIK:s tränarduo Niclas Mendritzki och Petter Toivonen har bestämt sig för att formera laget så här – målvakt: Jocke Thuresson. Backar: Jonatan ”Glung” Andersson, Alexander Hjärpe, Andreas Gunnarsson, Linus Mälman. Centrala mittfältare: Mikael Johansson, Tobias Larsson (88:an) – Tobias Larsson (83:an). Yttrar: Eric Karlsson, Fredrik Ahlman Berger. Forward: Henrik Andersén.

Ersättare: Björn Lönnberg, Fredrik Adolfsson, Tommie Ramkvist och Petter Toivonen.

– Det är fortfarande inte klart om Eric Karlsson kan spela men jag hoppas verkligen att han får ledigt från jobbet och kan vara med, säger Toivonen när vi får en pratstund med honom efter tisdagskvällens träning.

Jagar revansch

Strömtorp, som hade det tungt i våras efter att ha tagit steget upp från division 4, inledde höstsäsongen med tre raka segrar men kommer nu från två förluster i följd: först 1–2 i baken hemma på Strömtorps IP mot Säffle och senast 0–6-förlust borta mot serieledande Nordvärmland.

Mot Nora i våras blev det förlust med 2–5.

En seger i Nora nu på onsdagskvällen skulle utan tvekan förbättra möjligheterna att åtminstone få kvala för fortsatt division 3-spel.

Med tanke på att SIK har tre poäng upp till Sunne på kvalplats och fem till Köping, placeringen ovanför kvalplats, är det en mycket viktig match mot femteplacerade Nora.

Alexander avstängd

Alexander Ahlman är avstängd och finns därför inte med i truppen till matchen i Nora.

SIK:s tränarduo Niclas Mendritzki och Petter Toivonen har bestämt sig för att formera laget så här – målvakt: Jocke Thuresson. Backar: Jonatan ”Glung” Andersson, Alexander Hjärpe, Andreas Gunnarsson, Linus Mälman. Centrala mittfältare: Mikael Johansson, Tobias Larsson (88:an) – Tobias Larsson (83:an). Yttrar: Eric Karlsson, Fredrik Ahlman Berger. Forward: Henrik Andersén.

Ersättare: Björn Lönnberg, Fredrik Adolfsson, Tommie Ramkvist och Petter Toivonen.

– Det är fortfarande inte klart om Eric Karlsson kan spela men jag hoppas verkligen att han får ledigt från jobbet och kan vara med, säger Toivonen när vi får en pratstund med honom efter tisdagskvällens träning.

Jagar revansch

Strömtorp, som hade det tungt i våras efter att ha tagit steget upp från division 4, inledde höstsäsongen med tre raka segrar men kommer nu från två förluster i följd: först 1–2 i baken hemma på Strömtorps IP mot Säffle och senast 0–6-förlust borta mot serieledande Nordvärmland.

Mot Nora i våras blev det förlust med 2–5.

En seger i Nora nu på onsdagskvällen skulle utan tvekan förbättra möjligheterna att åtminstone få kvala för fortsatt division 3-spel.