2016-06-28 16:54

2016-06-28 16:54

Tränarduo klar för VK Orion B

VOLLEYBOLL

VK Orion har nu gjort klart med två tränare för klubbens B-lag.

Angelica Blomqvist Milehed och Tommy Silversten är duon som ska kampera tillsammans.

– Jag tycker att det ska bli jättekul att komma tillbaka och få vara delaktig i föreningen igen. Det ska bli spännande att få lära känna tjejerna och förhoppningsvis kunna bidra till deras utveckling inom volleyboll. Några av tjejerna känner jag sen tidigare och har sett hur duktiga dom blivit, jag hoppas vi kan träna och motivera dem till att fortsätta gå spikrakt uppåt, både som individuella spelare och som lag, säger Angelica till klubbens hemsida.

– Det ska bli grymt kul att få bli delaktig på riktigt i Orion. Jag har följt tjejerna i laget lite till och från och det känns spännande med så mycket potential i laget. Att få träna ungdomar igen är något som jag ser fram emot och tillsammans med Angelica tror jag att vi får en bra dynamik, säger Tommy till Orions hemsida.

Angelica Blomqvist Milehed och Tommy Silversten är duon som ska kampera tillsammans.

– Jag tycker att det ska bli jättekul att komma tillbaka och få vara delaktig i föreningen igen. Det ska bli spännande att få lära känna tjejerna och förhoppningsvis kunna bidra till deras utveckling inom volleyboll. Några av tjejerna känner jag sen tidigare och har sett hur duktiga dom blivit, jag hoppas vi kan träna och motivera dem till att fortsätta gå spikrakt uppåt, både som individuella spelare och som lag, säger Angelica till klubbens hemsida.

– Det ska bli grymt kul att få bli delaktig på riktigt i Orion. Jag har följt tjejerna i laget lite till och från och det känns spännande med så mycket potential i laget. Att få träna ungdomar igen är något som jag ser fram emot och tillsammans med Angelica tror jag att vi får en bra dynamik, säger Tommy till Orions hemsida.