2016-06-25 11:42

2016-06-25 11:42

RIK:s 02-tjejer till DM-final

FOTBOLL: Fin laginsats bakom framgången

Rävåsens IK Karlskogas 02-lag är framme i DM-final.

I 16-delsfinalen besegrades Råtorp med 4–1. Kvartsfinalen mot Qbik slutade även den med en 4–1-vinst. Och i semifinalen borta mot Västanvik blev det vinst med 3–1.

Med en minut kvar av första halvlek i mötet med Västanvik tog RIK välförtjänt ledningen med 1–0. Det var Tilda Jäger-Lindén som nickade in en hörna. Västanvik kvitterade på en hörna men RIK replikerade snabbt genom att i anfallet efter göra 2–1. Ellen Hultgren gjorde målet efter snyggt förarbete av Tilda Jäger-Lindén. Ellen Hultgren gjorde sedan även 3–1 vilket blev slutresultatet i matchen.

Samtliga spelare får beröm för en fin laginsats.

I finalen möter RIK segraren i semifinalmötet mellan Hertzöga och Årjäng.

I 16-delsfinalen besegrades Råtorp med 4–1. Kvartsfinalen mot Qbik slutade även den med en 4–1-vinst. Och i semifinalen borta mot Västanvik blev det vinst med 3–1.

Med en minut kvar av första halvlek i mötet med Västanvik tog RIK välförtjänt ledningen med 1–0. Det var Tilda Jäger-Lindén som nickade in en hörna. Västanvik kvitterade på en hörna men RIK replikerade snabbt genom att i anfallet efter göra 2–1. Ellen Hultgren gjorde målet efter snyggt förarbete av Tilda Jäger-Lindén. Ellen Hultgren gjorde sedan även 3–1 vilket blev slutresultatet i matchen.

Samtliga spelare får beröm för en fin laginsats.

I finalen möter RIK segraren i semifinalmötet mellan Hertzöga och Årjäng.