2016-05-22 19:02

2016-05-22 19:02

Fyra mål av Jocke när Flyers segrade

INLINESHOCKEY: IHL: HC Flyers–Stockholm Capitals 7–4 (2–1, 1–1, 0–0, 4–2)

HC Flyers satte punkt för en intensiv vecka med att vinna med 7–4 (2–1, 1–1, 0–0, 4–2) mot Stockholm Capitals. Jocke Eriksson spelade en huvudroll med fyra mål.

Det betyder att HC Flyers vann två av fem matcher i IHL, landets högsta inlineshockeyliga, under veckan; en av tre matcher i samband med lördagens och söndagens sammandrag i Stockholm.

Mot Stockholm Capitals på söndagen gick Karlskogakillarna ifrån till 2–0. Jocke Eriksson gjorde första målet efter förarbete från Alexander Holmberg. Martin Bengtsson ökade på ledningen, assisterad av Casper Boox.

Stockholm Capitals kom i kapp innan Jocke Eriksson satte 3–2 efter passning från Martin Bengtsson.

Det blev även 4–2, Johan Larsson gjorde målet medan Alexander Holmberg och Emil Herlufsén fick passningspoäng. Motståndarlaget reducerade i nästa steg innan Jocke Eriksson gjorde 5–3 utan assist. Björn Östlund prickade in det sjätte målet, assisterad av Eriksson. Efter att Stockholm Capitals reducerat i numerärt underläge fastställde Jocke Eriksson strax efter, med mindre än två minuter kvar att spela, slutresultatet till 7–4.

Det betyder att HC Flyers vann två av fem matcher i IHL, landets högsta inlineshockeyliga, under veckan; en av tre matcher i samband med lördagens och söndagens sammandrag i Stockholm.

Mot Stockholm Capitals på söndagen gick Karlskogakillarna ifrån till 2–0. Jocke Eriksson gjorde första målet efter förarbete från Alexander Holmberg. Martin Bengtsson ökade på ledningen, assisterad av Casper Boox.

Stockholm Capitals kom i kapp innan Jocke Eriksson satte 3–2 efter passning från Martin Bengtsson.

Det blev även 4–2, Johan Larsson gjorde målet medan Alexander Holmberg och Emil Herlufsén fick passningspoäng. Motståndarlaget reducerade i nästa steg innan Jocke Eriksson gjorde 5–3 utan assist. Björn Östlund prickade in det sjätte målet, assisterad av Eriksson. Efter att Stockholm Capitals reducerat i numerärt underläge fastställde Jocke Eriksson strax efter, med mindre än två minuter kvar att spela, slutresultatet till 7–4.