2016-04-05 13:52

2016-04-05 13:52

Tobias Sjökvists nya hockeylag

ISHOCKEY: Karlskogasonen byter division 1-klubb

Karlskogakillen Tobias Sjökvist har klart med ett nytt division 1-hockeylag inför nästa säsong.

Han fortsätter karriären i Köping. Den gångna säsongen, hans första som senior, spelade han i Örnsköldsvik. På 33 division 1-matcher kom han upp i 11 poäng (4 mål+7 målgivande passningar).

Sportgruppen i Köping om Sjökvist på hemsidan: ”Vi hade dialog med Tobias redan inför debutsäsongen i hockeyettan men då kom vi inte i mål. Ung forward som har en bra utbildning. Han brinner för hockey och vi hoppas att han ska skapa mycket offensivt hos oss”.

Sjökvist – användbar både som center och ytterforward – spelade med BIK:s ungdoms- och juniorlag (och fick även prova A-lagsspel) innan han 2014–2015 bytte till Färjestad för att spela i högsta J20-serien i landet.

Han fortsätter karriären i Köping. Den gångna säsongen, hans första som senior, spelade han i Örnsköldsvik. På 33 division 1-matcher kom han upp i 11 poäng (4 mål+7 målgivande passningar).

Sportgruppen i Köping om Sjökvist på hemsidan: ”Vi hade dialog med Tobias redan inför debutsäsongen i hockeyettan men då kom vi inte i mål. Ung forward som har en bra utbildning. Han brinner för hockey och vi hoppas att han ska skapa mycket offensivt hos oss”.

Sjökvist – användbar både som center och ytterforward – spelade med BIK:s ungdoms- och juniorlag (och fick även prova A-lagsspel) innan han 2014–2015 bytte till Färjestad för att spela i högsta J20-serien i landet.