2016-01-15 22:09

2016-01-15 22:09

Flyers laddar om för NIK

ISHOCKEY

Värmlandssegraren HC Flyers har fått en smakstart på AllTrean med två raka uddamålssegrar. Nu väntar tredje raka hemmamatchen mot ett dubbelt revanschsuget NIK Karlstad.

Flyers slog NIK i båda grundseriematcherna, 5–4 efter straffar hemma och 5–1 borta, och laget har även inlett AllTrean med två raka förluster.

– Vi ska spela vårt spel och försöka ta ytterligare en trepoängare på hemmaplan, vilket så klart är oerhört viktigt så här i starten av serien. Dessutom då vi har tre raka hemmamatcher i öppningen. NIK är alltid svårspelade och vi förväntar oss en jämn och tuff match. En ny skön utmaning väntar, säger huvudtränaren Jan Weidenhag.

Flyerstränarna förfogar över en, i det närmaste skadefri trupp, och målsättningen är självklar. Det är tredje raka segern och fortsatt serieledning i AllTrean, vilket betyder en direktplats i division 2-kvalet, som gäller.

Flyers slog NIK i båda grundseriematcherna, 5–4 efter straffar hemma och 5–1 borta, och laget har även inlett AllTrean med två raka förluster.

– Vi ska spela vårt spel och försöka ta ytterligare en trepoängare på hemmaplan, vilket så klart är oerhört viktigt så här i starten av serien. Dessutom då vi har tre raka hemmamatcher i öppningen. NIK är alltid svårspelade och vi förväntar oss en jämn och tuff match. En ny skön utmaning väntar, säger huvudtränaren Jan Weidenhag.

Flyerstränarna förfogar över en, i det närmaste skadefri trupp, och målsättningen är självklar. Det är tredje raka segern och fortsatt serieledning i AllTrean, vilket betyder en direktplats i division 2-kvalet, som gäller.