2016-01-05 15:27

2016-01-11 14:04

Niklas Czarnecki i tidernas lag

ISHOCKEY: Ingen plats för Thomas Rundqvist

Tidigare BIK- och Färjestadstränaren Niklas Czarnecki har röstas fram till en plats som center i tidernas lag i Vimmerby.

Det är läsarna i Vimmerby tidning som fått rösta. Totalt var det 56 olika spelare som fick röster.

Czarnecki, med tre säsonger bakom sig i Vimmerby, fick så många röster att han går in som center i förstafemman.

Czarnecki, som fyllde 50 år dagen före julafton, är numera general manager i allsvenska Vita Hästen som han som tränare förde till SHL-kval i våras. På lördag kommer han tillbaka till Karlskoga med Vita Hästen då det är match mellan just BIK och Norrköpingslaget.

Noterbart är att Vimmerbys bäste spelare genom alla tider, Färjestadsprofilen Thomas Rundqvist, inte fick plats i någon av de tre femmorna som läsarna röstat fram. Vimmerby tidning tror att förklaringen är att Rundqvist var så ung när han bytte till FBK.

Det är läsarna i Vimmerby tidning som fått rösta. Totalt var det 56 olika spelare som fick röster.

Czarnecki, med tre säsonger bakom sig i Vimmerby, fick så många röster att han går in som center i förstafemman.

Czarnecki, som fyllde 50 år dagen före julafton, är numera general manager i allsvenska Vita Hästen som han som tränare förde till SHL-kval i våras. På lördag kommer han tillbaka till Karlskoga med Vita Hästen då det är match mellan just BIK och Norrköpingslaget.

Noterbart är att Vimmerbys bäste spelare genom alla tider, Färjestadsprofilen Thomas Rundqvist, inte fick plats i någon av de tre femmorna som läsarna röstat fram. Vimmerby tidning tror att förklaringen är att Rundqvist var så ung när han bytte till FBK.