2015-12-15 21:42

2015-12-17 12:05

Anfallslöfte lämnar RIK

FOTBOLL: Ronja återvänder efter ett halvår

Anfallslöftet Ronja Sundin, 17, lämnar Rävåsens division 1-fotbollslag.

Hon ska återvända till Ölme i fyran. Det var därifrån hon kom i somras till Rävåsen. Redan under sin första höst i RIK visade hon riktigt bra takter och bidrog bland annat med fyra mål då Rävåsen kom femma i serien.

– Naturligtvis är det tråkigt att hon tagit det här beslutet. Vi hade gärna sett att hon satsat vidare hos oss men accepterar förstås att hon bestämt sig för att lämna oss, säger sportchefen Ralf Sundhäll.

Rävåsen har sedan tidigare två spelarförluster: backen Kelsey Hodges och offensiva kraften Anna Evans har flyttat hem till USA. RIK presenterat två nyförvärv: målvakten Lisa Andersson, som spelade i Lillåns division 2-lag i höstas, och forwarden Hanna Ljungdahl från Ängelholm i tvåan.

Hon ska återvända till Ölme i fyran. Det var därifrån hon kom i somras till Rävåsen. Redan under sin första höst i RIK visade hon riktigt bra takter och bidrog bland annat med fyra mål då Rävåsen kom femma i serien.

– Naturligtvis är det tråkigt att hon tagit det här beslutet. Vi hade gärna sett att hon satsat vidare hos oss men accepterar förstås att hon bestämt sig för att lämna oss, säger sportchefen Ralf Sundhäll.

Rävåsen har sedan tidigare två spelarförluster: backen Kelsey Hodges och offensiva kraften Anna Evans har flyttat hem till USA. RIK presenterat två nyförvärv: målvakten Lisa Andersson, som spelade i Lillåns division 2-lag i höstas, och forwarden Hanna Ljungdahl från Ängelholm i tvåan.