2016-03-04 15:47

2016-03-04 15:47

Blueass Bluesband till festivalen

KARLSKOGA

Viktoria & Skybenders har på grund av sjukdom tvingats ställa in spelningen på Karlskoga bluesfestival.

Men det är klart med ersättare och det är inte vilka som helst som går på vid halv elva-tiden på kvällen. Blueass Bluesband kommer till Ellas Event med en sprillans nya platta - Things left behind - i bagaget. Peter ”PG” Gustavsson, sång, munspel och gitarr, Ralph Broquist, gitarr, Morgan Jansson, bas, och Måns Tingberg, trummor står på scenen. Det bör även nämnas att Blueass Bluesband i år firar 35-årsjubileum så det är ett taggat band som lirar på festivalen.

Men det är klart med ersättare och det är inte vilka som helst som går på vid halv elva-tiden på kvällen. Blueass Bluesband kommer till Ellas Event med en sprillans nya platta - Things left behind - i bagaget. Peter ”PG” Gustavsson, sång, munspel och gitarr, Ralph Broquist, gitarr, Morgan Jansson, bas, och Måns Tingberg, trummor står på scenen. Det bör även nämnas att Blueass Bluesband i år firar 35-årsjubileum så det är ett taggat band som lirar på festivalen.