2016-04-26 11:15

2016-04-26 11:19

Vårmöte på Tunet med SKPF

DEGERFORS

Den 20 april hade SKPF vårens sista möte på Tunet i Folkets hus.

Per Bäckman informerade om resan till Södermanland den 14 juni. Han påminde även om den traditionella folkparksdagen i Svartå i augusti. Program kommer till medlemmarna i slutet av juli. Tidigare har man gett ut ett program på våren och ett på hösten, men i fortsättningen blir det bara ett per år.

Gäst var en holländsk kvinna som flyttat till Ekshärad och startat klädförsäljning. Hon visade kläder i olika modeller och storlekar. Mannekänger var Ingvar Johansson, Håkan Karlsson, Inga-Britt Nilsson, Stina Jansson, Berit Johansson och Viola Norrman. På bilden delar Per Bäckman ut rosor till mannekängerna.

Per Bäckman informerade om resan till Södermanland den 14 juni. Han påminde även om den traditionella folkparksdagen i Svartå i augusti. Program kommer till medlemmarna i slutet av juli. Tidigare har man gett ut ett program på våren och ett på hösten, men i fortsättningen blir det bara ett per år.

Gäst var en holländsk kvinna som flyttat till Ekshärad och startat klädförsäljning. Hon visade kläder i olika modeller och storlekar. Mannekänger var Ingvar Johansson, Håkan Karlsson, Inga-Britt Nilsson, Stina Jansson, Berit Johansson och Viola Norrman. På bilden delar Per Bäckman ut rosor till mannekängerna.