2015-11-06 13:38

2015-11-06 13:38

Möte med fotoklubben

DEGERFORS

Nu på onsdag är det dags för Fotoklubbsmöte i klubblokalen.

Under mötet går man igenom kamerans olika funktioner. Vid senaste mötet fick man lära sig belysningsteknik och denna gång ska man visa vad man lärt sig. Kvällens omgång i klubbtävlingen är mottofri. Leder gör Annelie Blomqvist, tvåa är Susanne Wallin. Medlemmarna uppmanas att ta med bilder till tävlingen, men även andra för att visa på mötet

Under mötet går man igenom kamerans olika funktioner. Vid senaste mötet fick man lära sig belysningsteknik och denna gång ska man visa vad man lärt sig. Kvällens omgång i klubbtävlingen är mottofri. Leder gör Annelie Blomqvist, tvåa är Susanne Wallin. Medlemmarna uppmanas att ta med bilder till tävlingen, men även andra för att visa på mötet