2016-09-03 06:00

2016-09-03 06:00

Fantastiska lärare

Utbildning: Tack för att ni finns på Skrantaskolan

I våras var vi på utvecklingssamtal. Det absolut bästa jag någonsin varit på och jag har ändå varit på en hel del eftersom vi har fler barn.

När vi gick från detta samtal så kände jag mig, som förälder väldigt glad, stolt och lättad.

Varmt tack till dig Majsan Kurtson för ett fantastiskt bemötande på detta samtal. Jag har svårt att med ord förklara vad detta samtal betydde för mig som förälder, men också framförallt för vårt barn. När vi gick därifrån så sa vårt barn att, ”jag är nog inte så dålig ändå”, för det var så du sa Majsan, att vårt barn var jättebra och duktig. Du gav vårt barn självförtroende, en tro på sig själv, att jag kan, en självkänsla som den tidigare skolan tagit bort för turerna på den har varit många.

Vi är så oerhört tacksamma att vårt barn har en lärare som du, hoppas att skolan förstår vilken enorm tillgång du är och vilken oerhört stor kunskap du har. I den låg- och mellanstadieskola där vårt barn gick tidigare fokuserade man enbart på det som i deras tyckte inte gick så bra, trånga små lokaler med alldeles för mycket barn och med lärare som skulle ägna sig åt något annat och då blir ju skolresultaten därefter också, och tyvärr så säger ju inte detta så mycket om eleven men en hel del om skolan, sedan så anställer man en familjecoach och tror att allt ska lösa sig, nonsens.

Nu har vårt barn gått ut första året på Skrantaskolan och mår och trivs jättebra.

Vårt barn har fått en helt annan hjälp och framförallt en tro på sig själv, att jag kan.

Matte har tidigare varit det värsta ämnet och väldigt mycket av detta berodde på läraren. I våras så sade vårt barn att, ”yes idag ska vi ha matte”. Tack till dig fantastiska Leonore på Bojen som hjälper vårt barn att lära sig och förstå.

Tack också till dig, Tommy Kilenius, för din kunskap, som vårt barn har lärt sig jättemycket av, du är viktig, och till dig Yvonne Lindbom, jag är så jätteglad att mina barn har haft och har, just dig som lärare, du är fantastisk. Skrantaskolan är en mycket bra skola med otroligt många bra lärare och en engagerad rektor som ser till så att allt blir så bra som möjligt för alla.

Ett varmt tack till er alla för att ni jobbar på och ger våra barn kunskapen.

Hoppas att ni har haft en bra sommar med välförtjänt ledighet. Tack för att ni finns.

 

Hälsningar från tacksamma föräldrar

 

När vi gick från detta samtal så kände jag mig, som förälder väldigt glad, stolt och lättad.

Varmt tack till dig Majsan Kurtson för ett fantastiskt bemötande på detta samtal. Jag har svårt att med ord förklara vad detta samtal betydde för mig som förälder, men också framförallt för vårt barn. När vi gick därifrån så sa vårt barn att, ”jag är nog inte så dålig ändå”, för det var så du sa Majsan, att vårt barn var jättebra och duktig. Du gav vårt barn självförtroende, en tro på sig själv, att jag kan, en självkänsla som den tidigare skolan tagit bort för turerna på den har varit många.

Vi är så oerhört tacksamma att vårt barn har en lärare som du, hoppas att skolan förstår vilken enorm tillgång du är och vilken oerhört stor kunskap du har. I den låg- och mellanstadieskola där vårt barn gick tidigare fokuserade man enbart på det som i deras tyckte inte gick så bra, trånga små lokaler med alldeles för mycket barn och med lärare som skulle ägna sig åt något annat och då blir ju skolresultaten därefter också, och tyvärr så säger ju inte detta så mycket om eleven men en hel del om skolan, sedan så anställer man en familjecoach och tror att allt ska lösa sig, nonsens.

Nu har vårt barn gått ut första året på Skrantaskolan och mår och trivs jättebra.

Vårt barn har fått en helt annan hjälp och framförallt en tro på sig själv, att jag kan.

Matte har tidigare varit det värsta ämnet och väldigt mycket av detta berodde på läraren. I våras så sade vårt barn att, ”yes idag ska vi ha matte”. Tack till dig fantastiska Leonore på Bojen som hjälper vårt barn att lära sig och förstå.

Tack också till dig, Tommy Kilenius, för din kunskap, som vårt barn har lärt sig jättemycket av, du är viktig, och till dig Yvonne Lindbom, jag är så jätteglad att mina barn har haft och har, just dig som lärare, du är fantastisk. Skrantaskolan är en mycket bra skola med otroligt många bra lärare och en engagerad rektor som ser till så att allt blir så bra som möjligt för alla.

Ett varmt tack till er alla för att ni jobbar på och ger våra barn kunskapen.

Hoppas att ni har haft en bra sommar med välförtjänt ledighet. Tack för att ni finns.

 

Hälsningar från tacksamma föräldrar