2016-08-09 06:00

2016-08-09 06:00

Bussigare eller taskigare?

KARLSKOGA: Sämre möjlighet att åka till centrumBesviken bussresenär

Kollektivtrafik. Fick i brevlådan idag en broschyr om att nu blir det bussigare den 14 augusti.

Flera förändringar har skett med stadstrafiken och jag tycker inte det blivit bussigare utan helt klart taskigare.

Nuvarande linjer ger mig möjlighet att åka med två olika linjer till centrum och hem, den som stannar närmast och som jag åker när jag handlar tungt kommer nu inte att finnas kvar. Bor man i de nedre delarna av Sandviken kan man inte som nu åka buss till centrum.

Jag förstår att som det sagts är bara där man haft bra med resenärer som i fortsättningen också ska ha förmånen att resa med kollektivtrafik i Karlskoga, och att vi som bor där man inte nyttjat den så mycket nu kan vara utan.

Flera förändringar har skett med stadstrafiken och jag tycker inte det blivit bussigare utan helt klart taskigare.

Nuvarande linjer ger mig möjlighet att åka med två olika linjer till centrum och hem, den som stannar närmast och som jag åker när jag handlar tungt kommer nu inte att finnas kvar. Bor man i de nedre delarna av Sandviken kan man inte som nu åka buss till centrum.

Jag förstår att som det sagts är bara där man haft bra med resenärer som i fortsättningen också ska ha förmånen att resa med kollektivtrafik i Karlskoga, och att vi som bor där man inte nyttjat den så mycket nu kan vara utan.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.