2016-08-02 06:00

2016-08-02 06:00

Tar ingen hänsyn

BUSSTRAFIK: Margit

Tidigare insändare har omtalat Länstrafikens linjeförändring för lokalbussarna i Karlskoga som påvisat försämring för oss resenärer.

På Länstrafikens hemsida finns en inbjudan till Alfred Nobels torg i Karlskoga den 16 augusti mellan kl. 16-18. Då får man ställa frågor om trafikomläggningen som genomförs den 14 augusti. Med andra ord då omläggningen redan är genomförd! Vilken hänsyn tar man till sina kunder?

På Länstrafikens hemsida finns en inbjudan till Alfred Nobels torg i Karlskoga den 16 augusti mellan kl. 16-18. Då får man ställa frågor om trafikomläggningen som genomförs den 14 augusti. Med andra ord då omläggningen redan är genomförd! Vilken hänsyn tar man till sina kunder?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.