2016-07-23 06:00

2016-07-23 06:00

Feghet är ett av dina problem

KATTFÖRGIFTNING: Hoppas polisen får tag på dig

Bara hoppas polisen får tag i dig eller er som plågat ihjäl en katt med preparerad mat!

Trodde inte att det fanns så fega och ynkliga individet som dig men tydligen hade jag tyvärr fel! Jag hatar män som slår och psykar sin kvinnliga partner lika mycket som den typ du är och vad du håller på med! Har inget namn på någon av typerna men det är nog lika bra! Feghet och lite andra allvarliga problem är väl en del av det ni har! Trodde inte det fanns så fega personer som dig, nästan så man tycker synd om dig men det går inte!

/Inge S. Törd

 

Trodde inte att det fanns så fega och ynkliga individet som dig men tydligen hade jag tyvärr fel! Jag hatar män som slår och psykar sin kvinnliga partner lika mycket som den typ du är och vad du håller på med! Har inget namn på någon av typerna men det är nog lika bra! Feghet och lite andra allvarliga problem är väl en del av det ni har! Trodde inte det fanns så fega personer som dig, nästan så man tycker synd om dig men det går inte!

/Inge S. Törd