2016-07-11 15:12

2016-07-11 15:12

Graffitivägg vid skateparken

KONSTVERK

Tittar jag i Degerfors centrum till vänster om Systembolaget, så går det en väg ner där med höga grå väggar.

Där är det målat med graffiti där färgglatt och kanske Noaks ark med alla världens djur. Jag beundrar detta konstverk varje gång jag har varit där för det är så vackert och bestående i flera år nu. Visst, fel person som bara tycker om att förstöra med till exempel en svart sprayburk, då är det ju inte så vackert längre förstås!?

Är det sån skillnad mellan Degerforspolisen och Karlskogapolisen?

F.d Stockholmare och numera Karlskogabo

Där är det målat med graffiti där färgglatt och kanske Noaks ark med alla världens djur. Jag beundrar detta konstverk varje gång jag har varit där för det är så vackert och bestående i flera år nu. Visst, fel person som bara tycker om att förstöra med till exempel en svart sprayburk, då är det ju inte så vackert längre förstås!?

Är det sån skillnad mellan Degerforspolisen och Karlskogapolisen?

F.d Stockholmare och numera Karlskogabo