2016-07-04 06:00

2016-07-04 06:00

Älskar mitt hem

Karlskoga:

Svar till trött på bittra människor.

Nike: Inte skall du gå omkring och vara trött på bittra människor! I den mån min insändare har bidragit till din sinnesstämning ber jag ärligt och uppriktigt om ursäkt. Det har naturligtvis ALDRIG varit min avsikt.

Ja, du har alldeles rätt: jag älskar mitt hem, hus och trädgård i gott läge med fina grannar. Där har du också nyckeln till att jag stannat i 21 år. Det har nämligen visat sig vara förenat med avsevärda svårigheter att flytta hus+trädgård till en annan kommun.

Jag ser att vi bitvis har liknande synpunkter på Karlskoga och bitvis divergerande. Det är väl som det skall vara i en demokrati, eller hur? Genom öppen och ärlig debatt skall olika meningar kunna brytas.

Slutligen är jag naiv nog att tro dig när du önskar mig „lycka till i Karlstad”, den dagen jag inte längre orkar sköta mitt hus och min trädgård på ett tillfredsställande sätt och väljer att flytta till en lägenhet.

Tack!

Med vänlig hälsning

Fortfarande bitter

 

Nike: Inte skall du gå omkring och vara trött på bittra människor! I den mån min insändare har bidragit till din sinnesstämning ber jag ärligt och uppriktigt om ursäkt. Det har naturligtvis ALDRIG varit min avsikt.

Ja, du har alldeles rätt: jag älskar mitt hem, hus och trädgård i gott läge med fina grannar. Där har du också nyckeln till att jag stannat i 21 år. Det har nämligen visat sig vara förenat med avsevärda svårigheter att flytta hus+trädgård till en annan kommun.

Jag ser att vi bitvis har liknande synpunkter på Karlskoga och bitvis divergerande. Det är väl som det skall vara i en demokrati, eller hur? Genom öppen och ärlig debatt skall olika meningar kunna brytas.

Slutligen är jag naiv nog att tro dig när du önskar mig „lycka till i Karlstad”, den dagen jag inte längre orkar sköta mitt hus och min trädgård på ett tillfredsställande sätt och väljer att flytta till en lägenhet.

Tack!

Med vänlig hälsning

Fortfarande bitter