2016-06-09 06:00

2016-06-09 06:00

Det måste byggas äldreboenden

BOSTADSMARKNADEN

Härom dagen skrev en dam i insändare att hon flyttar från stan för att få ett boende på bättre äldreboende. Vi sitter i andra änden av tråden och letar desperat efter hus. Det är ett sjukt prisrace som pågår i Karlskoga nu, hus från 60-tal med renoveringsbehov går för nästan 3 miljoner, en normalvilla som för några år sedan inte ens skulle gått för halva det. Det sitter gamla människor i hus på 200 kvm och kan knappt sköta om det! Nu måste Karlskoga kommun börja bygga mer äldreboenden! Hur ska vi som flyttar in kunna hitta något annars? Eller vill ni inte ha in unga välutbildade till kommunen?

Irriterad husletare

Härom dagen skrev en dam i insändare att hon flyttar från stan för att få ett boende på bättre äldreboende. Vi sitter i andra änden av tråden och letar desperat efter hus. Det är ett sjukt prisrace som pågår i Karlskoga nu, hus från 60-tal med renoveringsbehov går för nästan 3 miljoner, en normalvilla som för några år sedan inte ens skulle gått för halva det. Det sitter gamla människor i hus på 200 kvm och kan knappt sköta om det! Nu måste Karlskoga kommun börja bygga mer äldreboenden! Hur ska vi som flyttar in kunna hitta något annars? Eller vill ni inte ha in unga välutbildade till kommunen?

Irriterad husletare