2016-08-25 13:27

2016-08-25 16:12

Öppnar ny matbutik i Karlstad

KARLSKOGA: Ekman's på torget expanderar

I torsdags öppnade Maria Ekman en ny butik i Karlstad.
– Jag har fått flera förfrågningar om att öppna något i Karlstad och nu blir det så.

I onsdags smygöppnade Ekmans på torget en butik i Karlstad och den stora premiären var i torsdags.

– Vi har haft många kunder från Karlstad och jag har fått förfrågningar om ifall jag skulle vilja öppna en butik i Karlstad. Jag har känt att butiken i Karlskoga har snurrat på, så det har varit fullt upp med den.

Under året blev hon tillfrågad om hon vill öppna en butik i Karlstad.

– Jag fick reda på att de skulle öppna en saluhall i Karlstad. Så när frågan ställdes så var det inget att tveka på.

I saluhallen finns cirka 50 olika leverantörer på plats.

– Det är allt från Kils slakteri som har en stor yta till oss som har en torgyta på cirka sex kvadratmeter. Det kommer handla om mycket närproducerat i saluhallen och då passar vi in med lite godsaker och delikatesser.

Att ha en butik i Karlskoga och en i Karlstad genererar ringar på vattnet.

– Vi satsar mycket på närproducerat i Karlskoga och det kommer bli mera när jag får nya kontakter i saluhallen.

Ny butik har genererat nya tjänster.

– I dag har jag två tjejer i Karlskoga och jag ska vara lite i Karlstad. Den butiken sköter sig själv för alla småbutiker har en gemensam kassa. Men det är klart att jag ska var där, det är alltid trevligare med någon i butiken när kunderna har frågor.

På frågan om hon kommer öppna på flera platser, blir Maria Ekman lite eftertänksam.

– Ja, det vet man aldrig.

I onsdags smygöppnade Ekmans på torget en butik i Karlstad och den stora premiären var i torsdags.

– Vi har haft många kunder från Karlstad och jag har fått förfrågningar om ifall jag skulle vilja öppna en butik i Karlstad. Jag har känt att butiken i Karlskoga har snurrat på, så det har varit fullt upp med den.

Under året blev hon tillfrågad om hon vill öppna en butik i Karlstad.

– Jag fick reda på att de skulle öppna en saluhall i Karlstad. Så när frågan ställdes så var det inget att tveka på.

I saluhallen finns cirka 50 olika leverantörer på plats.

– Det är allt från Kils slakteri som har en stor yta till oss som har en torgyta på cirka sex kvadratmeter. Det kommer handla om mycket närproducerat i saluhallen och då passar vi in med lite godsaker och delikatesser.

Att ha en butik i Karlskoga och en i Karlstad genererar ringar på vattnet.

– Vi satsar mycket på närproducerat i Karlskoga och det kommer bli mera när jag får nya kontakter i saluhallen.

Ny butik har genererat nya tjänster.

– I dag har jag två tjejer i Karlskoga och jag ska vara lite i Karlstad. Den butiken sköter sig själv för alla småbutiker har en gemensam kassa. Men det är klart att jag ska var där, det är alltid trevligare med någon i butiken när kunderna har frågor.

På frågan om hon kommer öppna på flera platser, blir Maria Ekman lite eftertänksam.

– Ja, det vet man aldrig.

  • Anders Persson