2016-08-06 06:00

2016-08-06 06:00

Damrally i Karlskoga

KARLSKOGA: "Det går att anmäla sig på plats"

I dag är det Damrally i Karlskoga och det blir en tripp på cirka tio mil från hembygdsgården i Aggerud upp mot Nora och Pershyttan och tillbaka. Frågesport och ett par praktiska prov ingår i Damrallyt.

I dag klockan 10.00 går staren för årets upplaga av Damrallyt Karlskoga. Det är Karlskoga Motorweteraner som står för arrangemanget och Damrallyt tog son början 2011.

– Det blir samling en timma före start upp vid hembygdsgården i Aggerud där kartor delas ut, säger Annika Liljegren som håller i arrangemanget. Vi åker först upp till till hyttan i Granbergsdal och därifrån vidare mot Öfalla och upp till Nora där vi har en kontroll.

Färden går sedan vidare till Pershyttan där det serveras lunch.

– Det 15 anmälda till rallyt, men det går att anmäla sig direkt på plats vid hembygdsgården, säger Annika Liljegren. När kommer tillbaka till Karlskoga blir det prisutdelning för resultaten i frågesporten och även för tidsenlig klädsel om man har det.

I dag klockan 10.00 går staren för årets upplaga av Damrallyt Karlskoga. Det är Karlskoga Motorweteraner som står för arrangemanget och Damrallyt tog son början 2011.

– Det blir samling en timma före start upp vid hembygdsgården i Aggerud där kartor delas ut, säger Annika Liljegren som håller i arrangemanget. Vi åker först upp till till hyttan i Granbergsdal och därifrån vidare mot Öfalla och upp till Nora där vi har en kontroll.

Färden går sedan vidare till Pershyttan där det serveras lunch.

– Det 15 anmälda till rallyt, men det går att anmäla sig direkt på plats vid hembygdsgården, säger Annika Liljegren. När kommer tillbaka till Karlskoga blir det prisutdelning för resultaten i frågesporten och även för tidsenlig klädsel om man har det.