2016-08-05 14:11

2016-08-05 14:12

Pokéstop har tagits bort

SPEL: Efter Trafikverkets vädjan

Trafikverket angav koordinater och vädjade för utvecklarna för det populära mobilspelet Pokémon Go om att ta bort Pokémon och så kallade Pokéstop vid farliga områden som vid bil- och järnvägar. Nu har vädjan besvarats.

Företaget Niantic Inc har tagit till sig förfrågan och raderat ett stopp vid myndighetens sambandscentral i centrala Stockholm.

Företaget har dock inte besvarat Trafikverkets krav om att spärra spelet på de andra platserna rapporterar TT. I senaste uppdateringen av spelet hänvisas spelare dock att inte gå in på privata och spärrade områden.

Företaget Niantic Inc har tagit till sig förfrågan och raderat ett stopp vid myndighetens sambandscentral i centrala Stockholm.

Företaget har dock inte besvarat Trafikverkets krav om att spärra spelet på de andra platserna rapporterar TT. I senaste uppdateringen av spelet hänvisas spelare dock att inte gå in på privata och spärrade områden.