2016-08-02 11:29

2016-08-02 11:29

Blöt och blixtrande natt

KARLSKOGA

Räddningstjänsten hade en hektisk tisdagsnatt. De fick rycka ut till sex översvämmade källare och ett flertal automatlarmscentraler som gick sönder när åskan gick.

Brandmännen pumpade och skrapade ut vattnet från källarna. När de var klara med en källare, hade det kommit larm om ytterligare en berättar insatsledaren Joakim Svärd för tidningen och tillägger att problemen verkar ha varit inom Karlskoga.

Åskan förstörde även flera automatlarmscentraler när den slog ner i elledningarna.

Brandmännen pumpade och skrapade ut vattnet från källarna. När de var klara med en källare, hade det kommit larm om ytterligare en berättar insatsledaren Joakim Svärd för tidningen och tillägger att problemen verkar ha varit inom Karlskoga.

Åskan förstörde även flera automatlarmscentraler när den slog ner i elledningarna.