2016-07-28 16:41

2016-07-28 16:41

Inbrott och misshandel

DEGERFORS: Två fall av misshandel mot kvinnor

Under onsdagen inkom anmälan om två incidenter i Degerfors där kvinnor blivit misshandlade. Den ena misshandeln ska ha uppstått vid bråk och det andra vid ett påkommet inbrott.

Vid 01.20-tiden blev polisen tillkallad till Skolgatan med anledning av ett högljutt bråk. När patrullen anlänt till platsen kunde man konstatera att en 40-årig kvinna blivit misshandlad av en 20 år äldre man. De var båda bekanta med varandra.

Kvinnan var blodig och kände kroppsmärta. Hon ska också ha blivit slagen i ansiktet så hårt att en tand lossnat. Enligt en motanmälan från mannen framgår det att de båda har haft en dispyt där slagsmålet uppstått.

En kniv ska ha varit framme och mannen skall ha blivit skuren i ett finger. Inga förhör hölls under natten på grund av de båda parternas berusningsgrad.

Under onsdagen inkom även en till anmälan om missandel som ska ha skett på söndagen. En kvinna ska ha kommit hem till sin bostad på Vallonvägen där hon upptäckte att dörren var uppbruten och stod på glänt.

Lägenheten var tillrörd och när hon går in i den möts hon av en för henne okänd man. Mannen ska ha närmat sig och utfärdat ett slag med öppen hand. Därefter ska han ha kastat henne ner mot golvet där hon blivit liggandes.

Hon upplevde även att ytterligare personer var i lägenheten under incidenten. Enligt uppgifter ska polisen nu göra en brottsplatsundersökning.

Vid 01.20-tiden blev polisen tillkallad till Skolgatan med anledning av ett högljutt bråk. När patrullen anlänt till platsen kunde man konstatera att en 40-årig kvinna blivit misshandlad av en 20 år äldre man. De var båda bekanta med varandra.

Kvinnan var blodig och kände kroppsmärta. Hon ska också ha blivit slagen i ansiktet så hårt att en tand lossnat. Enligt en motanmälan från mannen framgår det att de båda har haft en dispyt där slagsmålet uppstått.

En kniv ska ha varit framme och mannen skall ha blivit skuren i ett finger. Inga förhör hölls under natten på grund av de båda parternas berusningsgrad.

Under onsdagen inkom även en till anmälan om missandel som ska ha skett på söndagen. En kvinna ska ha kommit hem till sin bostad på Vallonvägen där hon upptäckte att dörren var uppbruten och stod på glänt.

Lägenheten var tillrörd och när hon går in i den möts hon av en för henne okänd man. Mannen ska ha närmat sig och utfärdat ett slag med öppen hand. Därefter ska han ha kastat henne ner mot golvet där hon blivit liggandes.

Hon upplevde även att ytterligare personer var i lägenheten under incidenten. Enligt uppgifter ska polisen nu göra en brottsplatsundersökning.

  • Erik Lundh