2016-07-22 06:00

2016-07-22 06:00

Från tidningsbud till mackägare

DEGERFORS: Graham Milham bytte stressen i engelska Brighton mot lugnet i Åtorp och köpte macken

2013 flyttade Graham Milham till Sverige och i höstas flyttade han till Åtorp där han via Hemnet såg att fastigheten med macken i Åtorp var till salu. I oktober slog han till och köpte fastigheten och nu har han utvidgat verksamheten.

I höstas köpte Graham Milham fastigheten med bensinstationen i Åtorp. Nu har verksamheten utvidgats och det finns möjligheter till annan service för bilägare än att bara fylla tanken med drivmedel.

– Att det blev just Åtorp beror på att min flickvän har stor släkt och några bor i Karlskoga, Degerfors och Åtorp, berättar Graham Milham. Jag hittade den här fastigheten ute på Hemnet och blev intresserad och köpte den i oktober förra året. Det är Din-X som säljer drivmedlet och det betalas bara med kort.

Graham Milham nöjde sig inte bara med att se kunder tanka sina bilar, utan öppnade även upp butiken sedan kunderna önkat sig något mer.

– Det var många kunder som ville att de exempelvis skulle kunna köpa olja och spolarvätska här, säger Graham Milham. Då ordnade jag det och sedan har en del av garaget gjorts om till tvätthall. Här kan man tvätta sin bil själv och vidare har jag också viss däckservice. När jag bodde i England distribuerade jag tidningar, men det här känns bättre. Jag trivs med lugnet i Åtorp.

I höstas köpte Graham Milham fastigheten med bensinstationen i Åtorp. Nu har verksamheten utvidgats och det finns möjligheter till annan service för bilägare än att bara fylla tanken med drivmedel.

– Att det blev just Åtorp beror på att min flickvän har stor släkt och några bor i Karlskoga, Degerfors och Åtorp, berättar Graham Milham. Jag hittade den här fastigheten ute på Hemnet och blev intresserad och köpte den i oktober förra året. Det är Din-X som säljer drivmedlet och det betalas bara med kort.

Graham Milham nöjde sig inte bara med att se kunder tanka sina bilar, utan öppnade även upp butiken sedan kunderna önkat sig något mer.

– Det var många kunder som ville att de exempelvis skulle kunna köpa olja och spolarvätska här, säger Graham Milham. Då ordnade jag det och sedan har en del av garaget gjorts om till tvätthall. Här kan man tvätta sin bil själv och vidare har jag också viss däckservice. När jag bodde i England distribuerade jag tidningar, men det här känns bättre. Jag trivs med lugnet i Åtorp.