2016-07-22 06:00

2016-07-22 06:00

Dags att anmäla sig till årets kräftfiske

DEGERFORS: Hög tid att börja tänka på årets kräftfiske i Letälven

Årets kräftfiske i Letälven går av stapeln den 12 augusti. Samtliga invånare i Degerfors kommun bjuds in. Övriga tider råder kräftfiskeförbud.

Gillar du att fiska kräftor i Letälven? Ja då har du din chans nu att den 8 augusti ställa dig i kö till de åtråvärda platserna. Anmälan, betalning och utlämning av mjärdarna sker direkt vid Fälttjänsts Kvarnbergslokaler på Industrigatan 8 mellan 15.00 och 16.00.

Fredagen den 12 augusti inbjuds invånarna i Degerfors kommun till kräftfiske. Avgiften är 200 kronor per fiskesträcka och endast en sträcka upplåts per hushåll och i priset ingår också hyra av mjärdar.

Gillar du att fiska kräftor i Letälven? Ja då har du din chans nu att den 8 augusti ställa dig i kö till de åtråvärda platserna. Anmälan, betalning och utlämning av mjärdarna sker direkt vid Fälttjänsts Kvarnbergslokaler på Industrigatan 8 mellan 15.00 och 16.00.

Fredagen den 12 augusti inbjuds invånarna i Degerfors kommun till kräftfiske. Avgiften är 200 kronor per fiskesträcka och endast en sträcka upplåts per hushåll och i priset ingår också hyra av mjärdar.