2016-07-14 10:11

2016-07-14 10:11

Rattfylleri och narkotikabrott

I tisdags stoppade polisen en kvinnlig bilist vid Sandbäcken Villingsberg.

Vid kontrollen av kvinnliga föraren så visar det sig att hon saknar körkort samt uppvisar misstänkta tecken på narkotikapåverkan. Vid ytterligare kontroll där husrannsakan i bilen genomfördes anträffade patrullen misstänkt narkotika i bilen.

Kvinnan medtogs för vidare provtagning och förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning samt och narkotikainnehav.

Vid kontrollen av kvinnliga föraren så visar det sig att hon saknar körkort samt uppvisar misstänkta tecken på narkotikapåverkan. Vid ytterligare kontroll där husrannsakan i bilen genomfördes anträffade patrullen misstänkt narkotika i bilen.

Kvinnan medtogs för vidare provtagning och förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning samt och narkotikainnehav.