2016-07-11 08:44

2016-07-11 08:44

Skräphög

KARLSKOGA: Korrugerad plast, blåmålat virke och trädgårdsavfall kastat i skogen

En läsare har uppmärksammat en ansamling skräp i skogen i anslutning till ruinen efter det gamla ridhuset vid Trindtorpsvägen.

Där finns trädgårdsavfall, avklippta grenar, blåfärgat virke och ett antal skivor korrugerad plast. Dessa plastskivor har tillkommit relativt nyligen medan början på skräphögen funnits i minst ett år. ”Kommunen bör plocka bort skräphögen innan den växer ytterligare” säger läsaren.

Där finns trädgårdsavfall, avklippta grenar, blåfärgat virke och ett antal skivor korrugerad plast. Dessa plastskivor har tillkommit relativt nyligen medan början på skräphögen funnits i minst ett år. ”Kommunen bör plocka bort skräphögen innan den växer ytterligare” säger läsaren.