2016-07-11 13:08

2016-07-11 13:08

Cd av Tomas Brink

DEGERFORS: Ur minnet från hjärtat till livet

Degerforsbördige Tomas Brink har nu kommit ut med en ny cd. Ur minnet från hjärtat till livet heter den med texter som handlar om människoöden och starka händelser i hans eget liv.

Under två veckor nu turnerar Degerforsbördige Tomas Brink i Norge med sin nya cd som innehåller tio låtar.

– I den här skivan har jag skrivit all musik och text själv och just nu är jag och Johan Kull i Bergen i Norge, säger Tomas Brink. I Norge kommer vi att vara ett par veckor. Den nya cd:n innehåller tio låtar med texter på svenska. Här cd:n är lite rockigare och mer energisk än den förra

– Texterna handlar ganska mycket om olika människoöde och även händelser ur mitt eget liv, säger Tomas Brink. Låten Morfar handlar om ett människoöde som kan drabba vem som helst. Den handlar lite om min morfar som jag aldrig träffade.

Under två veckor nu turnerar Degerforsbördige Tomas Brink i Norge med sin nya cd som innehåller tio låtar.

– I den här skivan har jag skrivit all musik och text själv och just nu är jag och Johan Kull i Bergen i Norge, säger Tomas Brink. I Norge kommer vi att vara ett par veckor. Den nya cd:n innehåller tio låtar med texter på svenska. Här cd:n är lite rockigare och mer energisk än den förra

– Texterna handlar ganska mycket om olika människoöde och även händelser ur mitt eget liv, säger Tomas Brink. Låten Morfar handlar om ett människoöde som kan drabba vem som helst. Den handlar lite om min morfar som jag aldrig träffade.