2016-07-08 06:00

2016-07-08 12:27

Intagningslistor till gymnasiet

SKOLA

Vilka blir dina klasskompisar till hösten? Här är hela listan!

Karlskoga

Möckelngymnasiet

El- och energiprogrammet

Andersson, Albin, Järna, Bergius, Jesper, Gustafsson, Eddie, Arboga, Henricsson, Robin, Degerfors, Hunter, Benjamin, Kihl, Benjamin, Konradsen, Emil, Lennkvist Anton, Mattsson, Hugo, Nyberg Höglander, Gabriel, Ottosson, Viktor, Rantanen, Melwin, Rosengren, Markus, Degerfors, Strömbäck, Adam, Degerfors, Särnholm, Anton, Wahlgren, Noa.

Estetiska programmet, Estetik och media

Ahl, Viktor Degerfors, Atterklint, Oskarsson, Victor, Baeckström, Nina, Dahl, Evelyn, Emanuelsson, Hanna, Kristinehamn, Gräsberg, Moa, Güngör, Måns, Hahne, Alva, Juola, Amanda, Karlsson, Ellinor, Larsson, Jonathan, Palmén, Oskar, Tingsby, Carl, Degerfors, Westberg, Izabelle.

Fordons- och transportprogrammet Personbil lärling

Afshar, Nabil, Gustavsson, Emelinda, Johansson, My, Degerfors, Lugnehav ,Håkan, Moberg, Casper.

Handels- och administrationsprogrammet

Bäcker, Adriana, Dimberg, Gustaf, Gottfridsson, Kajsa, Degerfors, Guled Abubakar, Ali, Imanov, Gulu, Kristinehamn, Lindqvist, Vendela, Perkiö, Sääf André, Svensson, Albin, Vänersborg, Widing, Jennifer.

Hantverksprogrammet Frisör

Andersson, Emma, Aronsson, Emilia, Kristinehamn, Bergman, Nathalie, Degerfors, Johansson, Thea, Degerfors, Kristiansen, Lovisa, Kristinehamn, Larsson, Mathilda, Storfors, Malm, Elin, Palviainen, My, Kristinehamn, Persson, Hanna, Pettersson, Alwa, Pettersson, Malin, Degerfors, Saad Muse, Somaya, Ögren, Hilda, Kristinehamn.

Programinriktning individuellt val mot Handels- och administrationsprogrammet

Bergström, Gabriel, Demir, Robin, Haajanen, Martin, Kristinehamn, Karlsson, Alexander, Persson, Max, Sjöstedt, Patrik.

Programinriktning individuellt val mot Hantverksprogramet Frisör

Folkesson, Leonora, Kristinehamn.

Yrkesintroduktion mot Handels- och administrationsprogrammet

Ali Mifleh Ihab, Mohamed, Khan, Arslan, Khan Islam, Pettersson, Ida, Younis, Aisa.

Industritekniska programmet

Andersen, Kevin, Degerfors, Bouvin Kurtti, Max, Elo, Adam, Falk, Adam, Degerfors, Gidicsin Austin, Luke, Grönfors, Petersén, Robert, Ivarsson Hjortswang, Harald, Karlsson Jonatan, Nord, Hampus, Nordin, Mikael, Nyberg, Joakim, Radesjö, Robin, Vesa, Anton, Wiker, William.

Naturvetenskapsprogrammet

Biel, Tobias, Blagojevic, Igor, Blomkvist, Thea, Kristinehamn, Brunzell, Alexandra, Claesson, Sebastian, Degerfors, Edström, Anton, Fernandez Stenman, Melissa, Fors, Sara, Forsman, Amanda, Glöckner, Axel, Hartmann, Hanna, Hellgren, Elvira, Iwanczyk, Rasmus, Jaemz, Jalal, Jansson, Matilda, Jernelöv, Matilda, Karlsson, Louise, Svartå, Kensén, Viktor, Kingsavanh, Emmy, Degerfors, Petersen, Fabian, Kristinehamn, Qaas, Ella Mousa, Björneborg, Russom, Aron Tsehaie, Degerfors, Spånbo, Tilda, Stenholm, Wilma, Stjernberg, Isa, Svedberg, Alice, Thingvall Adam, Thornberg, Victor, Storfors, Tran, Emma, Unosen, Robin, Wällstedt, Frida, Åberg, Signe.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Andersson, Martin, Hasselfors, Andreasson, Alva, Kristinehamn, Backman, Sofia, Berggren, Wilma, Bill, Filip, Kristinehamn, Bundsen, Linnea, Kristinehamn, Eriksson, Adrian, Kristinehamn, Fuxing, Felix, Kristinehamn, Hansson, Anton, Hedesund, Alexander, Degerfors, Karlsson, Gustav, Larsson, Hampus, Kristinehamn, Le, Eva, Lundholm, Martinsson, Isabelle, Degerfors, Mizser, Andrea, Storfors, Nätterkvist, Ronja, Degerfors, Persson, David, Sageland, Aimeé, Sandström, Moa, Schmidt, Tilda, Uutela, Ville, Storfors, Vernström, Alexander, Wester, Simon, Ågren, Josefine, Kristinehamn.

Samhällsvetenskapsprogrammet

Abrahamsson, Erik, Kristinehamn, Almqvist, Emma, Degerfors, Amgård, Falk, Emil, Vänersborg, Andersson, Alice, Degerfors, Andersson, Hugo, Arkeland, Jennifer, Aspnes, Linnéa, Storfors, Aureliusson, Julia, Berglund, Filippa, Bergström, Hugo, Skövde, Broddesson, Gabriella, Eriksson, Emilia, Eriksson, Tova, Falkeling Thea, Kristinehamn, Fredell, Hedelund, Hannes, Gunnarsson, Alexander, Hawez Omar, Diar, Hellman, Edvin, Höglander, Eric, Högqvist, Wilma, Johansson, Bergsten, Emilia, Johansson, Elin, Degerfors, Kaipainen, Ida Storfors, Kinnunen, Mia, Degerfors, Kinnunen, Moa, Degerfors, Kivelö, Elina, Krivic, Nedim, Lindblad, Hedvig, Magnusson, Joel, Degerfors, Melander, Madeleine, Moberg, Ebba, Nordgren, Sofia, Nyström, Victor, Linköping, Olofsson, Pontus, Persson, Sofia, Petri, Sofie, Pettersson, Maja, Posio, Emma, Reuter, Rebecka, Salcutan, Junior, Sjölander, Nordh Emma, Sjöstrand, Klara, Smedberg, Emil, Hjo, Staszewska, Aleksandra, Stjernberg, Wilma, Storfors, Södergren, Natalie, Toivanen, Henrik, Ågren, Max, Storfors.

Teknikprogrammet

Ajvazi, Emina, Bill Hellberg, Marcus, Buljubasic, Ajdin, Dahlsberg, Victor, Degerfors, Detter, Jakob, Dinh, Duy Hung, Elvstrand, Marcus, Grundin Pettersson, Melindha, Degerfors, Haglund, David, Hansson, Isak, Härdig, Philip, Inthichan, Chidapha, Storfors, Johansson, Oskar, Lager, Emil, Lindblad, Emma, Ljung, Per-Erik, Löfroth, Kristoffer, Mejsjö, Erik, Melin, Simon, Nylén, Alexander, Palmquist, Elin, Pettersson, Elias, Pettersson, Viggo, Sjöberg, Marcus, Ståhl, Gustav, Degerfors, Söderqvist, Lukas, Weidensjö, Johannes, Degerfors, Wickman, Filip, Wåhlstedt, Alexander, Östin, Jacob, Kristinehamn.

VVS- och fastighetsprogrammet

Alexandersson, Gabriel, Andersson, Alexander, Storfors, Ek, Victor, Eriksson, Gustav, Karlsson, Joshua, Matsson, Oliver, Nakvaree, Chananthon, Nordgren, Kasper, Nysten, Samuel, Nyvelius, Hugo, Ramstad, Arvid, Schön, Oskar, Tegnelund, Jesper, Vanberg, Torgny, Kristinehamn, Viklund, Gustav, Östergren, Oscar, Örebro.

Vård- och omsorgsprogrammet

Abdallah Abdisamed, Emad, Andersson, Straschko, Mathilda, Fagrell, Cecilia, Forsberg, Filippa, Frost, Felicia, Degerfors, Guled Faduma, Ali, Jaafar, Jwana, Johansson, Jernberg, Emelie, Lennartsson, Linn, Lethenström, Julia, Degerfors, Lindblom, Ida, Kristinehamn, Mehmeti, Elvire, Degerfors, Mohamed Deka, Omar, Mustapää, Marielle, Storfors, Nilsson, Jessika, Nor, Safiya, Nordwall, Elin, Kristinehamn, Olsson, Hilma, Sand, Matilda, Sulifani, Rojin, Svensson, Marcus, Söderlund Siren, Ronja, Hällefors, Wikström, Ida, Özdemir, Nurhan.

Idrottsgymnasiet

Ekonomiprogrammet

Bergius, Emmy, Cavallie, Mester, Jon, Frisk, Caroline, Hultman, Erik, Issawi, Mohammed, Kristinehamn.

Samhällsvetenskapsprogrammet

Andersson, William, Böhlin, Sanna, Dahlin Jonathan, Karlsson, Max, Kinell, Alexandra, Leinonen, Wilma, Lindström, Alexander, Schreiber, Linn, Waara, Emma.

Degerfors

Möckelngymnasiet

Barn- och fritidsprogrogrammet

Allansson, Elina, Karlskoga, Asp, Emil, Karlskoga, Carlén, Adam, Mariestad, Grönberg, William, Holmberg, Erik, Karlskoga, Johansson, Lina, Karlskoga, Mustphe, Mohammad, Avesta, Nilsson, Cassandra, Storfors, Nilsson, Gabriel, Karlskoga, Ottosson, Albin, Razaie, Sammy, Brunskog, Räisänen, Markus, Sandberg, Katrin, Storfors, Tikkanen, Jonathan, Yildirim, Enes, Karlskoga, Zghiguida, Adam, Mariestad.

Ekonomiprogrammet

Ahlinder, Tilde, Karlskoga, Andersson, Sofia, Örebro, Berglund, Jesper, Karlskoga, Burstam, Alexander, Celik, Kerem Mert, Karlskoga, Do, Dana, Karlskoga, Ekberg, Oskar, Karlskoga, Ekman, Gustaf, Karlskoga, Eriksson, Isaac, Kristinehamn, Fagerberg, Cassandra, Karlskoga, Ghebrewoldi Saimon, Bereket, Gustavsson, Gabriel, Svartå, Gustavsson, Vilma, Karlskoga, Hallstensson, Oskar, Torsby, Hjort ,Adrian, Arvika, Husseini, Marzia, Karlskoga, Husseini, Sakina, Karlskoga, Jonsson, Karl, Karlstad, Kwet, Emmanuel, Karlskoga, Levi, Noel, Kristinehamn, Lilja, David, Karlskoga, Lundin, Christoffer, Karlskoga, Meijer, Filip, Råda, Nilsson, Linus, Karlstad, Nyborg, Ludvig, Karlskoga, Olsson, Linus, Karlstad, Pham, Uyen, Karlskoga, Sandberg, Julia, Karlskoga.

Programinriktning individuellt val mot Barn- och fritidsprogrammet

Bruzelius, Oscar, Karlskoga, Närström, Tim Kristinehamn, Tammisto, James Karlskoga.

Yrkesintroduktion mot Däckmontering

Abdisamad, Mohamed Abdallah, Karlskoga

Yrkesintroduktion mot Bageri

Brhane, Yohannes, Karlskoga.

Samhällsvetenskapsprogrammet

Almén, Hannes, Andersson, Emil, Karlskoga, Bergfelt, Agnes, Berkes, Selma, Karlskoga, Bratting, Tilda, Custovic, Dado, Dahlman, Matilda, Einmaa, Jonathan, Falk, Linn, Karlskoga, Fingal, Emma, Gustavsson, Oscar, Åtorp, Hassel, Ida, Högberg, Felicia, Karlskoga, Kalludra, Besfort, Skänninge, Karlberg, Viktor, Karlsson, Hanna, Karlskoga, Kilenius, Wilma, Karlskoga, Lernman, Linnéa, Karlskoga, Magnusson, Filip, Bengtsfors, Ndugwa Kigula, Rodney, Karlskoga, Palmberg, Jonathan, Parkkinen, Ellen, Karlskoga, Pettersson, Julia, Karlskoga, Sette, Robin, Sjökvist, Maja, Karlskoga, Skelkjär, William, Skogman, Edvin, Karlskoga, Söderström, Ida, Karlskoga, Trogen, Wilma, Vestman, Tim, Karlskoga, Wiberg, Alma, Karlskoga, Öjebo, Lisa, Karlskoga,

Karlskoga

Möckelngymnasiet

El- och energiprogrammet

Andersson, Albin, Järna, Bergius, Jesper, Gustafsson, Eddie, Arboga, Henricsson, Robin, Degerfors, Hunter, Benjamin, Kihl, Benjamin, Konradsen, Emil, Lennkvist Anton, Mattsson, Hugo, Nyberg Höglander, Gabriel, Ottosson, Viktor, Rantanen, Melwin, Rosengren, Markus, Degerfors, Strömbäck, Adam, Degerfors, Särnholm, Anton, Wahlgren, Noa.

Estetiska programmet, Estetik och media

Ahl, Viktor Degerfors, Atterklint, Oskarsson, Victor, Baeckström, Nina, Dahl, Evelyn, Emanuelsson, Hanna, Kristinehamn, Gräsberg, Moa, Güngör, Måns, Hahne, Alva, Juola, Amanda, Karlsson, Ellinor, Larsson, Jonathan, Palmén, Oskar, Tingsby, Carl, Degerfors, Westberg, Izabelle.

Fordons- och transportprogrammet Personbil lärling

Afshar, Nabil, Gustavsson, Emelinda, Johansson, My, Degerfors, Lugnehav ,Håkan, Moberg, Casper.

Handels- och administrationsprogrammet

Bäcker, Adriana, Dimberg, Gustaf, Gottfridsson, Kajsa, Degerfors, Guled Abubakar, Ali, Imanov, Gulu, Kristinehamn, Lindqvist, Vendela, Perkiö, Sääf André, Svensson, Albin, Vänersborg, Widing, Jennifer.

Hantverksprogrammet Frisör

Andersson, Emma, Aronsson, Emilia, Kristinehamn, Bergman, Nathalie, Degerfors, Johansson, Thea, Degerfors, Kristiansen, Lovisa, Kristinehamn, Larsson, Mathilda, Storfors, Malm, Elin, Palviainen, My, Kristinehamn, Persson, Hanna, Pettersson, Alwa, Pettersson, Malin, Degerfors, Saad Muse, Somaya, Ögren, Hilda, Kristinehamn.

Programinriktning individuellt val mot Handels- och administrationsprogrammet

Bergström, Gabriel, Demir, Robin, Haajanen, Martin, Kristinehamn, Karlsson, Alexander, Persson, Max, Sjöstedt, Patrik.

Programinriktning individuellt val mot Hantverksprogramet Frisör

Folkesson, Leonora, Kristinehamn.

Yrkesintroduktion mot Handels- och administrationsprogrammet

Ali Mifleh Ihab, Mohamed, Khan, Arslan, Khan Islam, Pettersson, Ida, Younis, Aisa.

Industritekniska programmet

Andersen, Kevin, Degerfors, Bouvin Kurtti, Max, Elo, Adam, Falk, Adam, Degerfors, Gidicsin Austin, Luke, Grönfors, Petersén, Robert, Ivarsson Hjortswang, Harald, Karlsson Jonatan, Nord, Hampus, Nordin, Mikael, Nyberg, Joakim, Radesjö, Robin, Vesa, Anton, Wiker, William.

Naturvetenskapsprogrammet

Biel, Tobias, Blagojevic, Igor, Blomkvist, Thea, Kristinehamn, Brunzell, Alexandra, Claesson, Sebastian, Degerfors, Edström, Anton, Fernandez Stenman, Melissa, Fors, Sara, Forsman, Amanda, Glöckner, Axel, Hartmann, Hanna, Hellgren, Elvira, Iwanczyk, Rasmus, Jaemz, Jalal, Jansson, Matilda, Jernelöv, Matilda, Karlsson, Louise, Svartå, Kensén, Viktor, Kingsavanh, Emmy, Degerfors, Petersen, Fabian, Kristinehamn, Qaas, Ella Mousa, Björneborg, Russom, Aron Tsehaie, Degerfors, Spånbo, Tilda, Stenholm, Wilma, Stjernberg, Isa, Svedberg, Alice, Thingvall Adam, Thornberg, Victor, Storfors, Tran, Emma, Unosen, Robin, Wällstedt, Frida, Åberg, Signe.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Andersson, Martin, Hasselfors, Andreasson, Alva, Kristinehamn, Backman, Sofia, Berggren, Wilma, Bill, Filip, Kristinehamn, Bundsen, Linnea, Kristinehamn, Eriksson, Adrian, Kristinehamn, Fuxing, Felix, Kristinehamn, Hansson, Anton, Hedesund, Alexander, Degerfors, Karlsson, Gustav, Larsson, Hampus, Kristinehamn, Le, Eva, Lundholm, Martinsson, Isabelle, Degerfors, Mizser, Andrea, Storfors, Nätterkvist, Ronja, Degerfors, Persson, David, Sageland, Aimeé, Sandström, Moa, Schmidt, Tilda, Uutela, Ville, Storfors, Vernström, Alexander, Wester, Simon, Ågren, Josefine, Kristinehamn.

Samhällsvetenskapsprogrammet

Abrahamsson, Erik, Kristinehamn, Almqvist, Emma, Degerfors, Amgård, Falk, Emil, Vänersborg, Andersson, Alice, Degerfors, Andersson, Hugo, Arkeland, Jennifer, Aspnes, Linnéa, Storfors, Aureliusson, Julia, Berglund, Filippa, Bergström, Hugo, Skövde, Broddesson, Gabriella, Eriksson, Emilia, Eriksson, Tova, Falkeling Thea, Kristinehamn, Fredell, Hedelund, Hannes, Gunnarsson, Alexander, Hawez Omar, Diar, Hellman, Edvin, Höglander, Eric, Högqvist, Wilma, Johansson, Bergsten, Emilia, Johansson, Elin, Degerfors, Kaipainen, Ida Storfors, Kinnunen, Mia, Degerfors, Kinnunen, Moa, Degerfors, Kivelö, Elina, Krivic, Nedim, Lindblad, Hedvig, Magnusson, Joel, Degerfors, Melander, Madeleine, Moberg, Ebba, Nordgren, Sofia, Nyström, Victor, Linköping, Olofsson, Pontus, Persson, Sofia, Petri, Sofie, Pettersson, Maja, Posio, Emma, Reuter, Rebecka, Salcutan, Junior, Sjölander, Nordh Emma, Sjöstrand, Klara, Smedberg, Emil, Hjo, Staszewska, Aleksandra, Stjernberg, Wilma, Storfors, Södergren, Natalie, Toivanen, Henrik, Ågren, Max, Storfors.

Teknikprogrammet

Ajvazi, Emina, Bill Hellberg, Marcus, Buljubasic, Ajdin, Dahlsberg, Victor, Degerfors, Detter, Jakob, Dinh, Duy Hung, Elvstrand, Marcus, Grundin Pettersson, Melindha, Degerfors, Haglund, David, Hansson, Isak, Härdig, Philip, Inthichan, Chidapha, Storfors, Johansson, Oskar, Lager, Emil, Lindblad, Emma, Ljung, Per-Erik, Löfroth, Kristoffer, Mejsjö, Erik, Melin, Simon, Nylén, Alexander, Palmquist, Elin, Pettersson, Elias, Pettersson, Viggo, Sjöberg, Marcus, Ståhl, Gustav, Degerfors, Söderqvist, Lukas, Weidensjö, Johannes, Degerfors, Wickman, Filip, Wåhlstedt, Alexander, Östin, Jacob, Kristinehamn.

VVS- och fastighetsprogrammet

Alexandersson, Gabriel, Andersson, Alexander, Storfors, Ek, Victor, Eriksson, Gustav, Karlsson, Joshua, Matsson, Oliver, Nakvaree, Chananthon, Nordgren, Kasper, Nysten, Samuel, Nyvelius, Hugo, Ramstad, Arvid, Schön, Oskar, Tegnelund, Jesper, Vanberg, Torgny, Kristinehamn, Viklund, Gustav, Östergren, Oscar, Örebro.

Vård- och omsorgsprogrammet

Abdallah Abdisamed, Emad, Andersson, Straschko, Mathilda, Fagrell, Cecilia, Forsberg, Filippa, Frost, Felicia, Degerfors, Guled Faduma, Ali, Jaafar, Jwana, Johansson, Jernberg, Emelie, Lennartsson, Linn, Lethenström, Julia, Degerfors, Lindblom, Ida, Kristinehamn, Mehmeti, Elvire, Degerfors, Mohamed Deka, Omar, Mustapää, Marielle, Storfors, Nilsson, Jessika, Nor, Safiya, Nordwall, Elin, Kristinehamn, Olsson, Hilma, Sand, Matilda, Sulifani, Rojin, Svensson, Marcus, Söderlund Siren, Ronja, Hällefors, Wikström, Ida, Özdemir, Nurhan.

Idrottsgymnasiet

Ekonomiprogrammet

Bergius, Emmy, Cavallie, Mester, Jon, Frisk, Caroline, Hultman, Erik, Issawi, Mohammed, Kristinehamn.

Samhällsvetenskapsprogrammet

Andersson, William, Böhlin, Sanna, Dahlin Jonathan, Karlsson, Max, Kinell, Alexandra, Leinonen, Wilma, Lindström, Alexander, Schreiber, Linn, Waara, Emma.

Degerfors

Möckelngymnasiet

Barn- och fritidsprogrogrammet

Allansson, Elina, Karlskoga, Asp, Emil, Karlskoga, Carlén, Adam, Mariestad, Grönberg, William, Holmberg, Erik, Karlskoga, Johansson, Lina, Karlskoga, Mustphe, Mohammad, Avesta, Nilsson, Cassandra, Storfors, Nilsson, Gabriel, Karlskoga, Ottosson, Albin, Razaie, Sammy, Brunskog, Räisänen, Markus, Sandberg, Katrin, Storfors, Tikkanen, Jonathan, Yildirim, Enes, Karlskoga, Zghiguida, Adam, Mariestad.

Ekonomiprogrammet

Ahlinder, Tilde, Karlskoga, Andersson, Sofia, Örebro, Berglund, Jesper, Karlskoga, Burstam, Alexander, Celik, Kerem Mert, Karlskoga, Do, Dana, Karlskoga, Ekberg, Oskar, Karlskoga, Ekman, Gustaf, Karlskoga, Eriksson, Isaac, Kristinehamn, Fagerberg, Cassandra, Karlskoga, Ghebrewoldi Saimon, Bereket, Gustavsson, Gabriel, Svartå, Gustavsson, Vilma, Karlskoga, Hallstensson, Oskar, Torsby, Hjort ,Adrian, Arvika, Husseini, Marzia, Karlskoga, Husseini, Sakina, Karlskoga, Jonsson, Karl, Karlstad, Kwet, Emmanuel, Karlskoga, Levi, Noel, Kristinehamn, Lilja, David, Karlskoga, Lundin, Christoffer, Karlskoga, Meijer, Filip, Råda, Nilsson, Linus, Karlstad, Nyborg, Ludvig, Karlskoga, Olsson, Linus, Karlstad, Pham, Uyen, Karlskoga, Sandberg, Julia, Karlskoga.

Programinriktning individuellt val mot Barn- och fritidsprogrammet

Bruzelius, Oscar, Karlskoga, Närström, Tim Kristinehamn, Tammisto, James Karlskoga.

Yrkesintroduktion mot Däckmontering

Abdisamad, Mohamed Abdallah, Karlskoga

Yrkesintroduktion mot Bageri

Brhane, Yohannes, Karlskoga.

Samhällsvetenskapsprogrammet

Almén, Hannes, Andersson, Emil, Karlskoga, Bergfelt, Agnes, Berkes, Selma, Karlskoga, Bratting, Tilda, Custovic, Dado, Dahlman, Matilda, Einmaa, Jonathan, Falk, Linn, Karlskoga, Fingal, Emma, Gustavsson, Oscar, Åtorp, Hassel, Ida, Högberg, Felicia, Karlskoga, Kalludra, Besfort, Skänninge, Karlberg, Viktor, Karlsson, Hanna, Karlskoga, Kilenius, Wilma, Karlskoga, Lernman, Linnéa, Karlskoga, Magnusson, Filip, Bengtsfors, Ndugwa Kigula, Rodney, Karlskoga, Palmberg, Jonathan, Parkkinen, Ellen, Karlskoga, Pettersson, Julia, Karlskoga, Sette, Robin, Sjökvist, Maja, Karlskoga, Skelkjär, William, Skogman, Edvin, Karlskoga, Söderström, Ida, Karlskoga, Trogen, Wilma, Vestman, Tim, Karlskoga, Wiberg, Alma, Karlskoga, Öjebo, Lisa, Karlskoga,