2016-07-07 19:37

2016-07-07 19:37

Bandet med drag

DEGERFORS: Verksmässingen underhöll på Berget

Det svängde rejält i går kväll på Berget när Verksmässingen framförde sina låtar från 1920-1930-talet. Verksmässingen startades av Karl-Erik Landgren nere i Järnverket och de som är med i dag har fortsatt i hans anda.

– Verksmässingen har funnits länge och efter Karl-Erik Landgrens bortgång har vi fortsatt i hans anda, säger Karin Jansson som spelar trumpet i bandet. Vi spelar musik från 20 och 30-talet, men vi blandar också in annan jazzmusik.

Lilla storbandet

Verksmässingen gör 3-4 framträdanden varje år och spelningen på Berget är ett av dem.

– Vi övar varje måndag och vi har trevligt tillsammans och fast vi bara är åtta medlemmar så är vi det lilla storbandet med mycket drag och stor spelglädje, säger Karin Jansson.

– Verksmässingen har funnits länge och efter Karl-Erik Landgrens bortgång har vi fortsatt i hans anda, säger Karin Jansson som spelar trumpet i bandet. Vi spelar musik från 20 och 30-talet, men vi blandar också in annan jazzmusik.

Lilla storbandet

Verksmässingen gör 3-4 framträdanden varje år och spelningen på Berget är ett av dem.

– Vi övar varje måndag och vi har trevligt tillsammans och fast vi bara är åtta medlemmar så är vi det lilla storbandet med mycket drag och stor spelglädje, säger Karin Jansson.