2016-07-07 17:27

2016-07-07 17:27

Balansskoter tog eld

KARLSKOGA: Började brinna när den skulle laddas

Vid 15-tiden i torsdag fick räddningstjänsten larm om att en så kallad balansskoter tagit eld vid en fastighet på Axvägen. Familjen har satt brädan på laddning och där har den tagit eld.

– Den är alldeles ny och den stod ute i ett förråd på laddning. Förråden var lufttätt så elden självdog som tur var. Det har varit problem med elektriciteten och balansskotrar förut. Det vi rekommenderar är att ha koll på laddningen eftersom de kan ta eld, säger Larz Eidwall, insatsledare på Bergslagens räddningstjänst.

– Den är alldeles ny och den stod ute i ett förråd på laddning. Förråden var lufttätt så elden självdog som tur var. Det har varit problem med elektriciteten och balansskotrar förut. Det vi rekommenderar är att ha koll på laddningen eftersom de kan ta eld, säger Larz Eidwall, insatsledare på Bergslagens räddningstjänst.

  • Anders Persson