2016-06-28 16:29

2016-06-28 16:29

Skyndar långsamt med start i höst

KARLSKOGA: Ägarna till Woody`s öppnar Red Brick i engelsk stil

I går blev det klart att Robert Platni, Niklas Bäckman och Johan Kahl är nya ägare till Red Brick.
– Affären har gått ganska snabbt och vi vill göra en genuin engelsk pub av det hela, säger Robert Platni och Niklas Bäckman.

Red Brick har nu samma ägare som Woody`s och kommer att slå upp portarna i början på september.

Ska fräschas upp

– Vi kommer att skynda långsamt nu och fräscha upp red Brick innan vi slår upp portarna, säger Niklas Bäckman. Vi ska göra en engelsk pub av det hela och vi ska fokusera på det engelska köket. För att klara det har vi stoppat in en engelsk kock i köket. Det ska bli enklare mat, men för den skull inte sämre. Helt enkelt en ärligare mat till rimliga priser. Vi vill försöka få in pastarätter och skaldjur som man kan se på engelska pubar.

Start i höst

De nya ägarna till Red Brick kommer inte att ändra på den engelska stilen som redan finns, utan i stället förstärka och göra den till den genuina engelska pub förtjänar att vara

– Allt startas med nya ägare och dessutom samma ägare som Woody`s, men vi behöver som sagt sommaren på oss för att återbygga Karlskogas mysigaste pub, säger Robert Platni och Niklas Bäckman. Vi vill inte lämna något åt slumpen och vi har redan i dag en fantastisk personalstomme på tre heltider på Red Brick samt timanställda.

Ny arbetsform

– För Johan, Robert och mig kommer det så klart att bli ett annat sätt att jobba på, då båda ställena är öppna samtidigt, säger Niklas Bäckman. Det blir ju en arbetsform vi är osäkra på, men det ska nog gå bra. Sedan kan det vara så att personalen vill byta något arbetspass mellan Woody`s och Red Brick.

Red Brick har nu samma ägare som Woody`s och kommer att slå upp portarna i början på september.

Ska fräschas upp

– Vi kommer att skynda långsamt nu och fräscha upp red Brick innan vi slår upp portarna, säger Niklas Bäckman. Vi ska göra en engelsk pub av det hela och vi ska fokusera på det engelska köket. För att klara det har vi stoppat in en engelsk kock i köket. Det ska bli enklare mat, men för den skull inte sämre. Helt enkelt en ärligare mat till rimliga priser. Vi vill försöka få in pastarätter och skaldjur som man kan se på engelska pubar.

Start i höst

De nya ägarna till Red Brick kommer inte att ändra på den engelska stilen som redan finns, utan i stället förstärka och göra den till den genuina engelska pub förtjänar att vara

– Allt startas med nya ägare och dessutom samma ägare som Woody`s, men vi behöver som sagt sommaren på oss för att återbygga Karlskogas mysigaste pub, säger Robert Platni och Niklas Bäckman. Vi vill inte lämna något åt slumpen och vi har redan i dag en fantastisk personalstomme på tre heltider på Red Brick samt timanställda.

Ny arbetsform

– För Johan, Robert och mig kommer det så klart att bli ett annat sätt att jobba på, då båda ställena är öppna samtidigt, säger Niklas Bäckman. Det blir ju en arbetsform vi är osäkra på, men det ska nog gå bra. Sedan kan det vara så att personalen vill byta något arbetspass mellan Woody`s och Red Brick.