2016-06-07 16:23

2016-06-07 16:23

Rensade ett hus i Bråten från väsen

KARLSKOGA: Familj vände sig till Ghostagon

En familj i Bråten fick i helgen besök av tre medlemmar från Ghostagon. Familjen hade stora problem med andar och väsen i huset som är byggt på 1940-talet berättar Kentagon Holmgren.

– Jag blev i februari medial och kan läsa av och ta emot mer. Det innebär också att jag redan när vi kommer till en plats vet vad som finns där, säger Kentagon Holmgren som grundade Ghostagon - The Paranormal Investigators i september 2013. Det finns team runt om i landet, ett av dem i Karlskoga där Thomas Ljunggren är teamledare.

Ghostagon har varit i Karlskoga vid ett flertal tillfällen och den här gången var den en familj i Bråten som ville ha hjälp.

– Det var tre små väsen som tagit sig in huset och busade runt, öppnade och stängde dörrar, flyttade stolar och gömde nycklar. Det är ovanligt att det är så många som tre och de rörde sig i hela huset, fortsätter Kentagon Holmgren som kom till Bråten med Thomas Ljunggren och Tapio Vainionpää.

De anlände till huset vid femtiden på lördag eftermiddag och riggade upp fyra kameror som det gick att spela in på samtidigt samt värmekamera, temperaturmätare och EMF-mätare som gav utslag i hela huset.

– En del av familjen satt med oss när vi började övervakningen och det är bra eftersom de får bekräftat att det finns någonting i huset, säger Kentagon Holmgren och berättar att även ett par släktingars andar ville komma på besök men att de fick vänta till dess att huset var rensat från väsen.

– Det var en spegel som blivit en portal där dessa väsen tagit sig in. Jag stängde spegeln och plastade in den och bar den ut ur huset och genast kunde man börja andas bättre, tillägger han och nämner att de lämnade huset vid tiotiden på söndagsförmiddagen.

– Nu är huset rent men det kan ta ett par tre, dagar innan man vet riktigt säkert.

– Jag blev i februari medial och kan läsa av och ta emot mer. Det innebär också att jag redan när vi kommer till en plats vet vad som finns där, säger Kentagon Holmgren som grundade Ghostagon - The Paranormal Investigators i september 2013. Det finns team runt om i landet, ett av dem i Karlskoga där Thomas Ljunggren är teamledare.

Ghostagon har varit i Karlskoga vid ett flertal tillfällen och den här gången var den en familj i Bråten som ville ha hjälp.

– Det var tre små väsen som tagit sig in huset och busade runt, öppnade och stängde dörrar, flyttade stolar och gömde nycklar. Det är ovanligt att det är så många som tre och de rörde sig i hela huset, fortsätter Kentagon Holmgren som kom till Bråten med Thomas Ljunggren och Tapio Vainionpää.

De anlände till huset vid femtiden på lördag eftermiddag och riggade upp fyra kameror som det gick att spela in på samtidigt samt värmekamera, temperaturmätare och EMF-mätare som gav utslag i hela huset.

– En del av familjen satt med oss när vi började övervakningen och det är bra eftersom de får bekräftat att det finns någonting i huset, säger Kentagon Holmgren och berättar att även ett par släktingars andar ville komma på besök men att de fick vänta till dess att huset var rensat från väsen.

– Det var en spegel som blivit en portal där dessa väsen tagit sig in. Jag stängde spegeln och plastade in den och bar den ut ur huset och genast kunde man börja andas bättre, tillägger han och nämner att de lämnade huset vid tiotiden på söndagsförmiddagen.

– Nu är huset rent men det kan ta ett par tre, dagar innan man vet riktigt säkert.

Ghostagon

Kentagon Holmgren bildade Ghostagon i september 2013 och är vd. Tapio Vainionpää är vice vd. Ghostagon har 250 medlemmar fördelade på 190 team runt om i landet. Hemsidan har cirka 5 000 följare varje månad.