2016-06-07 06:00

2016-06-07 06:00

Friluftsdag på Stora Vallaskolan

UTBILDNING

På fredagen hade eleverna på Stora Vallaskolan friluftsdag. Eleverna valde aktiviteter själva, likaså vad som skulle förtäras under dagen. Valet föll på hamburgare, även vegetariska, med bröd och sallad.

Det var skolans idrottsråd och matråd som ansvarade för planeringen, som pågått i två månader, och de hjälpte även till med att hålla i friluftsdagen. Flera tävlingar anordnades och eleverna tävlade klassvis.

Nära tre hundra elever deltog och vid dagens slut stod det klart att upplägget blev en succé.

Det var skolans idrottsråd och matråd som ansvarade för planeringen, som pågått i två månader, och de hjälpte även till med att hålla i friluftsdagen. Flera tävlingar anordnades och eleverna tävlade klassvis.

Nära tre hundra elever deltog och vid dagens slut stod det klart att upplägget blev en succé.