2016-06-05 11:44

2016-06-05 11:44

Englund och Boardie i riksfinal

TÄVLING

I december vann karlskogingen Erik Englund och kollegan Niclas Stjernberg Venture Cup Öst med sin uppfinning, den ergonomiska ankarliften Boardie.

Nu tävlar de mot elva andra uppfinningar i Svergiefinalen Venture Cup 2016. Boardie går under kategorin Life science och teknik, vilket ytterligare två finalister gör. Tävlingen äger rum i Göteborg på torsdag då vinnare för varje kategori utses. De får 200 000 kronor samt ett års mentorskap från SEB. Dessutom utses en totalvinnare som även får konsulttjänster från McKinsey & Company. Ett team kan även vinna en plats på Google for Entrepreneurs inkubatorsprogram.

Nu tävlar de mot elva andra uppfinningar i Svergiefinalen Venture Cup 2016. Boardie går under kategorin Life science och teknik, vilket ytterligare två finalister gör. Tävlingen äger rum i Göteborg på torsdag då vinnare för varje kategori utses. De får 200 000 kronor samt ett års mentorskap från SEB. Dessutom utses en totalvinnare som även får konsulttjänster från McKinsey & Company. Ett team kan även vinna en plats på Google for Entrepreneurs inkubatorsprogram.